Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eminevim İzmir’de beşinci şubesini açtı

Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, İzmir’de beşinci şubesini Konak Çankaya’da yoğun bir katılımla açtı. Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, 15 Temmuz’da büyük bir badire atlatıldığını, kalkışmanın...

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2016 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2016 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, İzmir’de beşinci şubesini Konak Çankaya’da yoğun bir katılımla açtı. Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, 15 Temmuz’da büyük bir badire atlatıldığını, kalkışmanın başarılı olması durumunda bugün bu şubeleri açamayacaklarını söyledi.
Müşterilerine ‘Elbirliği Sistemi’ ile faizsiz ev ve otomobil sahibi olma imkanı sunan Eminevim, İzmir’deki beşinci şube açılışını Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Merve Üstün Berber, Eminevim Türkiye Satış ve Operasyon Müdürü Faruk Saha, Eminevim Bölge Müdürü Arif Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Musab Üstün, Büşra Üstün, Kübra Üstün, Merve Üstün, Tuğba Üstün, Pınar Üstün’ün katılımı ile gerçekleştirdi.
İzmir’in en merkezi alanında 7 katlı bir binada faaliyet göstereceklerini dile getiren Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, İzmirlilere daha iyi hizmet vermek için çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.
"Yılda 40 bin kişi başvuruyor"
Kazan kazan sistemi ile herkesin kazanabileceği bir sistemi ortaya koymaya çalıştıklarını anlatan Üstün, bugüne kadar binlerce insanı otomobil ve ev sahibi yaptıklarının altını çizerek, "Bunu daha yaygın hale getirerek daha geniş şekilde halkımıza hizmet sunmak için şubelerimizi açmaya devam ediyoruz. Ayda 3 bin 300’e yakın yeni müşteri siparişleri alıyoruz. Bunun yarısına yakınına da teslimat yapılıyor. Yılda 40 bin civarında bir müracaat var. Bu müracaatlar sonucu büyük bir kesime teslimat yapılıyor ve insanlar ev sahibi oluyorlar. Çok ucuz maliyetlerle, çok az taksitlerle ve az peşinatla istediği evi istediği yerden alabiliyor" dedi.
Faizsiz, taksitle ev sahibi olma imkanı
Sistemin Anadolu’daki insanların kendi aralarında yapmış oldukları yardımlaşma ve dayanışma üzerine kurdukları imece sisteminden geldiğini ve bu sistemle birlikte birçok insanın ev ve araba hayallerini gerçekleştirdiklerini söyleyen Üstün, "İnsanların alım gücüne göre aylık ödeyebileceği taksite göre 80 bin liradan 1 milyona hatta bir milyonu geçebiliyor bu sisteme yazılabiliyorlar. Sırası geldiği zaman en uygun yerden evini satın alıyor. Kendisi bakıyor, beğeniyor biz de evi teknik olarak inceliyoruz ve ev sahibi oluyor vatandaşımız. Faiz almıyoruz. Annelerimizin, kardeşlerimizin yaptığı altın günü gibi bir imece usulüdür. Bunu Eminevimde de uyguluyoruz. Hem insanlar daha ucuza ev sahibi oluyor hem de zamanı gelen evini alıyor. Faiz olmadığı için bir ev bedeli için iki ev bedeli ödememiş oluyor" diye konuştu.
"15 Temmuz’da ailemizle sokağa döküldük"
Türkiye’nin 15 Temmuz darbe kalkışmasını büyük bir badireyle atlattığına değinen Üstün, eğer o gece kalkışma başarılı olsaydı bugün bu açılışları yapamayacaklarını söyledi. 15 Temmuz’un daha önceki darbelerden çok daha tehlikeli olduğunu belirten Emin Üstün, şunları söyledi:
"Allah’ımız bu millete merhamet etti ve kurtardı. Bu kalkışma, eski ihtilallerden 10 kat daha tehlikeliydi ancak elhamdülillah atlattık. O gece çok uzun bir geceydi. Çocuklarımızla, ailemizle birlikte bütün personelimizi sokağa döktük, mücadele ettik. Elhamdülillah millet el birliğiyle bu badireyi atlattı. Eğer o gün o darbe kalkışması başarılı olsaydı bugün bu açılışı yapamayacaktık. Belki buralarda olmayacaktık, ölmüş olacaktık. Allah muhafaza eyledi bu milleti. Artık bu milli birliğimizi korumalı, düşmanlarımıza karşı tek vücut olmalıyız."
Tankın altına yatan genci Eminevim kayda aldı
15 Temmuz gecesinin en çarpıcı görüntülerini Eminevim güvenlik kameraları kaydetti. Tüm dünyanın izlerken heyrete düştüğü görüntüler, Üsküdar’da korkmadan art arda 2 tankın önüne yatarak onları durdurmaya çalışan 34 yaşındaki Sabri Ünal’ın tankın kolunu ezmesi görüntüleriydi. O görüntüleri başta Türk basını ile paylaştıklarını anlatan Emin Üstün, dünyanın önde gelen ajans ve medya kuruluşlarına da görüntüleri servis ettiklerini paylaştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.