Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emin Şirketler Grubu: “Türkiye milli iradeye sahip çıktı”

15 Temmuz Cuma Günü Yaşanan Darbe Girişimi Dolayısıyla Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün Milli İradeye Yönelik Hain Saldırıyı Kınadıklarını Ve Lanetlediklerini İfade Etti.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2016 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2016 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Emin Şirketler Grubu: “Türkiye milli iradeye sahip çıktı”
15 Temmuz Cuma günü yaşanan darbe girişimi dolayısıyla Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün milli iradeye yönelik hain saldırıyı kınadıklarını ve lanetlediklerini ifade etti.
Emin Üstün, “Bu hain kalkışma siyasi liderlerimizin ve halkımızın sağlam duruşu ve demokrasiye inancıyla sonuçsuz bırakıldı” diyerek “Bu darbe girişimine tek yürek olarak cevap vermemiz ve meydanlara çıkarak demokrasimize sahip çıkmamız, bir Türk vatandaşı olarak beni gururlandırmıştır. 15 Temmuz akşamı gördüğümüz gibi birlikte olduğumuz sürece bu ülkeye kimse zarar veremeyecektir. Gün artık birlik ve beraberlik günüdür. Ülkemizin yaşadığı bu günleri birlik ve beraberlik içinde atlatacağımızdan hiç şüphem yoktur. Ülkesini, bayrağını ve demokrasisini korumak için canını hiçe sayarak meydanları dolduran halkımızı yürekten tebrik ederim. Bu uğurda hayatını kaybederek şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.
Üstün sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Halk iradesiyle iş başına gelen meşru hükümetimize, milli iradeyi temsil eden TBMM’ne ve devletimizin işleyişine yön veren tüm kurum ve kuruluşlara yönelik darbe girişimini kabul edilemez ve alçakça bulduğumuzu belirterek, bu düşünce ile vatanımıza, demokrasimize ve milli irademize yönelik hain saldırıyı kınıyor ve lanetliyorum. Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a yaşadığımız süreçteki dik duruşundan dolayı şükranlarımızı sunuyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisimize ve siyasi partilerimizin liderlerine, demokrasiden yana tavır alan medya kuruluşlarına, tüm siyasi partilerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza ve iş dünyasının temsilcilerine gösterdiği kararlı duruştan dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. Her türlü antidemokratik süreçte devletimizin yanında olmaktan gurur duymakla birlikte her türlü fedakarlığı da halkımız gibi yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.