Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emekli Vali Uğur Boran gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul’da geçirdiği rahatsızlık sonrası vefat eden emekli Vali Uğur Boran, Muğla’nın Bodrum ilçesinde toprağa verildi. Kaymakamlık önünde düzenlenen törene İçişleri eski Bakanı Mehmet Ağar, Fenerbahçe eski Başkanı Ali Şen, modacı...

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2016 18:01
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2016 18:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul’da geçirdiği rahatsızlık sonrası vefat eden emekli Vali Uğur Boran, Muğla’nın Bodrum ilçesinde toprağa verildi. Kaymakamlık önünde düzenlenen törene İçişleri eski Bakanı Mehmet Ağar, Fenerbahçe eski Başkanı Ali Şen, modacı Cemil İpekçi de katıldı.
Bodrum Kaymakamlığı önünde emekli Vali Uğur Boran için tören düzenlendi. Törene ailesinin yanı sıra Muğla Valisi Amir Çiçek, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, Fenerbahçe eski kulüp Başkanı Ali Şen, modacı Cemil İpekçi, çok sayıda vatandaş ve sevenleri katıldı. Polislerin omuzunda Bodrum Kaymakamlığının önüne getirilen Bodran’ın cenazesi yapılan konuşmalar ve duaların ardından Adliye camisine getirildi. Kılınan cenaze namazının ardından cenaze Torba mezarlığına defnedildi.
Eşi hakkında kısa bir konuşma yapan Dilek Boran, çok çalışkan bir insan olduğunu belirterek, “Çok çalışırdı, kendisini hiç düşünmezdi. Hep başkalarını düşünürdü. Vatanı için çok çalıştı" dedi.
İçişleri eski Bakanı Mehmet Ağar ise Boran’ın yakın bir arkadaş olduğunu ifade ederek, “İyi biriydi görev yaptığım zamanda beraber çalıştık. Bodrum’da da çok iyi hizmetler verdi. Allah rahmet eylesin” şeklinde konuştu.
Eski Fenerbahçe kulüp Başkanı Ali Şen de rahmet dileyerek, “Çok üzgünüz iyi bir dostumuzu kaybettik” ifadelerini kullandı.
Öte yandan, Uğur Boran’ın 1996-2000 yıllarında Bodrum kaymakamlığı yaptığı ve vasiyeti üzerine Bodrum’a defnedildiği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.