Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emekli Özel Harekat Polislerinden Teröre Tepki Yürüyüşü

Emekli Polis Özel Harekatçılar Derneği, Beyoğlu’nda, teröre tepki göstermek için ellerinde Türk bayrakları ile bir yürüyüş düzenledi.Ellerinde Türk bayraklarıyla Tünel meydandan yürüyüşe geçen grup, Galatasaray Meydanı’na gelerek...

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2016 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2016 11:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Emekli Polis Özel Harekatçılar Derneği, Beyoğlu’nda, teröre tepki göstermek için ellerinde Türk bayrakları ile bir yürüyüş düzenledi.
Ellerinde Türk bayraklarıyla Tünel meydandan yürüyüşe geçen grup, Galatasaray Meydanı’na gelerek bir basın açıklaması yaptı. Grup adına açıklama yapan Dernek Başkanı Yesugay Aksakal, “Bugün burada yaşadığımız dönemde insanların provokasyonla, algıyla bir huzursuzluk ortamına çekilmesine tepki olarak bulunuyoruz. Yaşadığımız şeyler sadece ülkemizin sorunu değil, küresel bir terörün eseridir. Birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Hala görevde olan meslektaşlarımıza destek için de buradayız” dedi. Grup, basın açıklamasının ardından şehitler için saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından meydandan ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.