Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emekli ikramiyesiyle aldığı otomobili yandı

Adana’da bir kişinin emekli ikramiyesiyle aldığı otomobil, evinin önünde park halindeyken yanarak kullanılamaz hale geldi. Otomobilinin kundaklanmış olabileceğini söyleyen İsmet Güney, "30 yıl çalıştım emekli oldum, onunla da bir otomobil...

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2016 09:46
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2016 09:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Emekli ikramiyesiyle aldığı otomobili yandı
Adana’da bir kişinin emekli ikramiyesiyle aldığı otomobil, evinin önünde park halindeyken yanarak kullanılamaz hale geldi. Otomobilinin kundaklanmış olabileceğini söyleyen İsmet Güney, "30 yıl çalıştım emekli oldum, onunla da bir otomobil aldım, o da bir gecede gitti" dedi.
İsmet Güney 30 yıl Köy Hizmetleri’nde çalıştıktan sonra emekli oldu. Güney, devlet memurluğu yaparken çoğu kez otomobil almak istemiş ancak maddi durumu iyi olmadığı için alamamıştı. 4 çocuk babası olan Güney emekli olduktan sonra aldığı 42 bin lira tazminatının 20 bin lirasıyla hayalini kurduğu otomobile kavuştu. Geriye kalan 22 bin lirayla ise 4 çocuğunu evlendirdi. 2007 yılında emekli olan kalp ve KOAH rahatsızlığı bulunan Güney, emekliliğin tadını çıkarırken 3 gün önce akşam evinin önündeki otomobilinin yandığını gördü. Hemen itfaiyeye haber verilirken, bir taraftan da komşularıyla birlikte otomobili söndürmeye çalıştılar. Ancak otomobilin motor kısmı yandı. Olay yerine gelen itfaiye otomobildeki yangını tamamen söndürebildi.
30 yıllık alın teriyle aldığı otomobilin bir anda kullanılamaz hale gelmesine çok üzülen Güney, "Otomobilin kundaklandığını düşünüyorum. Çünkü aynı gün 15’er dakika arayla burada bir otomobil daha yandı. Ben bu otomobili 30 yıl emeğin sonunda ikramiyem ile aldım. Tamirciye söyledim 8 bin lira tamir parası istedi. Otomobili satmak istedim hurda olarak alıp çok az para vermek istediler. Ne yapacağımı bilemiyorum. Ben emekli maaşımla otomobilin tamirini yaptıramam. Bu duruma çok üzülüyorum. Ben hastayım, hastaneye bu otomobil ile gidiyordum. Devletimizden yardım bekliyorum" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.