Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emekli hava astsubaylar Seyit Onbaşı mezarını ziyaret etti

Hava Kuvvetleri’nden emekli 1971 mezunu astsubay ve eşleri, Balıkesir Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy’u makamında ziyaret ederek, Havran ve Çanakkale kahramanı Koca Seyit Onbaşı hakkında bilgi aldılar.Belediye Başkanı Emin Ersoy Havran’ın...

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2016 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2016 11:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hava Kuvvetleri’nden emekli 1971 mezunu astsubay ve eşleri, Balıkesir Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy’u makamında ziyaret ederek, Havran ve Çanakkale kahramanı Koca Seyit Onbaşı hakkında bilgi aldılar.
Belediye Başkanı Emin Ersoy Havran’ın köklü bir tarihe sahip olduğunu belirterek “Geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır” dedi. Ersoy, tescilli tarihi binaların çokluğunu ifade ederek “Havran’ın her caddesi her sokağında buram buram tarih yatar” dedi.
Emekli astsubaylar belediye başkanına çiçek takdim ederken, Başkan Emin Ersoy ise Havran’ı tanıtan kitap, broşür ve benzeri tanıtıcı ürünlerden oluşan çanta hediye etti.
Emekli hava astsubay ve eşleri daha sonra Çanakkale kahramanı Seyit Onbaşı’nın köyünü, kabrini ve anıt müzeyi ziyaret etti, kabrine çelenk bıraktı ve saygı duruşunda bulunarak bölgeden ayrıldılar.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.