Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elektronik Belge Yönetim Sistemi Zirvesi Başlıyor

Türksat, Elektronik Belge Yönetim Sistemi Zirvesi’nin 19 Nisan’da Ankara’da gerçekleşeceğini duyurdu.Türksat’tan konuya ilişkin yapılan açıklamada, kamuda e-dönüşümün temel bileşenlerinden Elektronik Belge Yönetim Sistemlerinin bilişim...

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2016 16:28
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2016 16:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türksat, Elektronik Belge Yönetim Sistemi Zirvesi’nin 19 Nisan’da Ankara’da gerçekleşeceğini duyurdu.
Türksat’tan konuya ilişkin yapılan açıklamada, kamuda e-dönüşümün temel bileşenlerinden Elektronik Belge Yönetim Sistemlerinin bilişim standartları, mevzuatları ve güncel uygulamaları ile birlikte geleceğinin tartışılacağı, akademisyen ve kullanıcı tecrübelerinin paylaşılacağı EBYS Zirvesi’nin, 19 Nisan’da Ankara ATO Congresium’da gerçekleşeceğini duyurdu. Açıklamada, Türksat A.Ş., Ankara Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi işbirliği kapsamında düzenlenen zirvede Elektronik Belge Yönetim Sistemine (EBYS) yönelik akademik yaklaşımlar ile kamu bakış açılarının değerlendirileceği bildirildi.
Alanında uzman akademisyenlerin ve kurum yöneticilerinin katılımları ile 2015 yılında ilki gerçekleşen etkinliğe bu yıl 250’nin üzerinde kurumdan yaklaşık bin kişilik bir katılım beklendiği kaydedildi. Ayrıca, katılımcılara değerli kazanımlar sağlayacak zirvenin, Elektronik Belge Yönetim Sistemi konusunda Türkiye’de düzenlenen en büyük etkinlik özelliğini taşıdığı belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.