Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elazığlı Recep Tayyip Erdoğan Sünnet Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 yaşındaki adaşı sünnet oldu.Elazığ’da yaşayan Orhan ve Çiğdem Erdoğan çiftinin 3 yaşındaki oğlu Recep Tayyip Erdoğan sünnet oldu. Erdoğan için Kültürpark Mamürat’ül Aziz Salonu’nda...

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2016 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2016 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 yaşındaki adaşı sünnet oldu.
Elazığ’da yaşayan Orhan ve Çiğdem Erdoğan çiftinin 3 yaşındaki oğlu Recep Tayyip Erdoğan sünnet oldu. Erdoğan için Kültürpark Mamürat’ül Aziz Salonu’nda sünnet düğünü yapıldı. Düğüne katılanlar, sünnet olan 3 yaşındaki Erdoğan’a yakın ilgi gösterdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a duydukları sevgiden dolayı, çocuklarına ismini verdiğini kaydeden baba Orhan Erdoğan, Cumhurbaşkanı ile 2014 yılında tanışma fırsatı yakaladığını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kirvelik sözü aldıklarını belirten Orhan Erdoğan, “Başbakanlık döneminde 6 Mart 2014 yılında Elazığ’a geldiği zaman İçişleri Bakanlığı’na bir mail attık. İçişleri Bakanlığı o zamanın valisine mesaj attı, irtibata geçtik. Bizi havaalanına götürdüler. Orada Cumhurbaşkanımızla fotoğraf çektirerek, oğlumun kirveliği sözünü aldık” dedi.
Oğluna Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ismini vermekten gurur duyduğunu aktaran baba Erdoğan, "Bize kirvesi olacağına dair bir söz vermişti. Biz de kirvesi onu yaptık. Cumhurbaşkanımız sözünü tuttu ama programının yoğunluğu nedeniyle gelemedi" diye konuştu.
Sünnet düğününde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ailenin 2014 yılında çektirdiği fotoğraf da salonda gösterildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.