Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elazığ’da yurtta yemek protestosu

Elazığ’da bir yurtta öğrenciler ile güvenlik arasında dışarından içeriye yemek alınmaması ile başlayan tartışma, yaklaşık 2 saatlik protestoya neden oldu.Olay, merkez Çaydaçıra Mahallesi’inde bulunan Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar...

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2016 09:07
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2016 09:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elazığ’da bir yurtta öğrenciler ile güvenlik arasında dışarından içeriye yemek alınmaması ile başlayan tartışma, yaklaşık 2 saatlik protestoya neden oldu.
Olay, merkez Çaydaçıra Mahallesi’inde bulunan Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Ahmet Kabalı Öğrenci Yurt Müdürlüğü’nde yaşandı. İddiaya göre, öğrencilerin sipariş ettiği yemek güvenlikçiler tarafından içeriye alınmadı. Bunun üzerine öğrenciler ile güvenlikçiler arasında tartışma çıktı. Tartışmayı gören diğer öğrenciler de bir süredir rahatsız oldukları yurdun kantini ve yemekhanesi nedeniyle protestoya başladı.
Gerilimin zaman zaman artması nedeniyle yurda polis çağrıldı. Polis herhangi bir olayın çıkmasını önlerken, yurt idarecileri ile öğrencilerin uzun süren görüşmeleri sonucu gerilim daha fazla büyümeden sona erdi. Öğrenciler bir süre daha dışarıda bekledikten sonra yurda geri döndü.
Yurtta yaşanan olayı anlatan öğrenciler, dışarıdan sipariş edilen yemeğin içeri alınmadığını ve yemekhanede satılan yemek fiyatlarının yüksek olduğunu ileri sürdü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.