Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elazığ’da NATO’ya tepki

NATO’nun Norveç’teki Ortak Harp Merkezi’nde yapılan ’Trident Javelin’ tatbikatında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ’karşıt kuvvet liderleri’ arasında gösterilmesine bir tepki de Elazığ’dan...

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2017 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2017 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elazığ’da NATO’ya tepki

NATO’nun Norveç’teki Ortak Harp Merkezi’nde yapılan ’Trident Javelin’ tatbikatında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ’karşıt kuvvet liderleri’ arasında gösterilmesine bir tepki de Elazığ’dan geldi.

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER), tarafından NATO protesto edildi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndan bir araya gelen dernek üyeleri Öğretmenevi önüne kadar tepki yürüyüşü gerçekleştirdi. Ellerinde, ‘Söz konusu vatansa gerisi teferruattır, büyüyen Türkiye’ye gücünüz yetmeyecek, katil Nato’ yazılı dövizler bulunan dernek üyeleri NATO aleyhinde sloganlar attı.

NATO’yu protesto etmek için bir araya geldiklerini aktaran MİDDER İl Başkanı Suat Şekerci, “NATO ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı karşı güçler listesinde göstererek Türkiye’ye olan düşmanlığını açık bir şekilde beyan etmiştir. MİDDER olarak 15 Temmuz Darbe Girişiminde göstermiş olduğumuz direnişi bundan sonrada göstereceğiz. Biz ülkemize gelebilecek her türlü tehdidin karşısında olmaya devam edeceğiz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.