Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elazığ’da mehteranlı demokrasi yürüyüşü

Elazığ Belediyesi tarafından, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine karşı mehteranlı demokrasi yürüyüşü düzenlendi.Ahmet Aytar meydanında toplanan belediye çalışanları ve vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla...

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2016 22:27
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2016 22:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elazığ Belediyesi tarafından, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine karşı mehteranlı demokrasi yürüyüşü düzenlendi.
Ahmet Aytar meydanında toplanan belediye çalışanları ve vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla mehter takımı eşliğinde İzzetpaşa Meydanı’na kadar yürüdü. Düzenlenen yürüyüşe vatandaşların yanı sıra Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve STK temsilcileri de katıldı.
Demokrasi nöbetinin 6. gününde olduklarını aktaran AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, "Bizleri bir arada bulunduran, bizi bir araya getiren, bu sevgiyi ve hoşgörüyü aramıza kılan Rabbime hamd ediyorum. 15 Temmuz akşamı darbe haberi yayıldığı anda itibaren tüm hemşerilerimiz bu meydanların tamamını hınca hınç doldurdu. Tabi halkımız bu meydanları doldururken dünyanın dört bir tarafındaki kardeşlerimiz bize fiili dualarını yapıyordu" dedi
15 Temmuz akşamı vahim bir olayın yaşandığını vurgulayan Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, "Bu hainlerin üzerinde bulunan rütbeler bizim askerimizi asla temsil etmez. Onların rütbesi vatan hainliklerini ortadan kaldırmaz. Biz Peygamber ocağını severiz. Biz askerlik yapmaktan gurur duyarız. Ancak askerlik görüntüsü altında vatan hainlerinin de en yüksek ceza almasını arzu ederiz" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.