Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elazığ güneşin tadını çıkarttı

Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ’da da hava sıcaklığının artmasıyla birlikte vatandaşlar güneşlenme fırsatı buldu.Elazığ’da hava sıcaklığının 20 dereceye kadar çıkmasının ardından park ve bahçelere akın eden vatandaşlar...

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2017 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2017 16:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elazığ güneşin tadını çıkarttı

Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ’da da hava sıcaklığının artmasıyla birlikte vatandaşlar güneşlenme fırsatı buldu.

Elazığ’da hava sıcaklığının 20 dereceye kadar çıkmasının ardından park ve bahçelere akın eden vatandaşlar güneşin tadını çıkarttı. Vatandaşlar çimlere ve süs havuzlarının yanındaki banklara oturarak hafta sonunu değerlendirdi.

Havanın çok güzel olduğunu belirten Pınar Menteş, "Bebeklerin D vitaminine çok ihtiyacı olduğundan ben de kızımla birlikte dışarıda geziyorum. Havalar güzelleştikçe bizde sürekli dışarıya çıkıyoruz" dedi. Bahar havasının hiçbir şeye değişilmeyeceğini aktaran Serhat Durmaz ise, "Baharda çiçeklerin açması gibi bizim de gönlümüz güzel oluyor. Donmuyoruz, üşümüyoruz rahat rahat geziyoruz" ifadelerini kaydetti.

Kışın evde oturduklarını dile getiren Esmanur Hasar da, "Bahar gelince herkes dışarı çıktı. Biz de dışarıda oyun oynayıp, geziyoruz. İnşallah yazda gelir" şeklinde konuştu.

Baharın gelmesi ve havanın güneşli olması ile herkesin dışarı çıktığını belirten vatandaşlar, hafta sonunu değerlendirdiklerini aktardı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.