Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ekstrem sporcusunun adrenalin dolu yeni işi

Tokatlı doğa ve ekstrem sporcusu İsmail Araz, 10 katlı hastane binasında yerden 45 metre yüksekte cam silerek farklı bir deneyim ve heyecan yaşıyor.Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nin yeni yapılan 10 katlı hastane binası müteahhit firma tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2016 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2016 11:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ekstrem sporcusunun adrenalin dolu yeni işi
Tokatlı doğa ve ekstrem sporcusu İsmail Araz, 10 katlı hastane binasında yerden 45 metre yüksekte cam silerek farklı bir deneyim ve heyecan yaşıyor.
Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nin yeni yapılan 10 katlı hastane binası müteahhit firma tarafından bitirilirken, teslim edilme hazırlıkları kapsamında temizlik çalışmaları başlatıldı. Yerden 45 metre yükseklikte binanın dış cephe camlarının temizlenmesi için arayış içine giren firma Tokat’ta yamaç paraşütü, dağcılık, kayak, bisiklet ve motor sporu yapan adrenalin tutkunu İsmail Araz’a (38) iş teklifinde bulundu. Araz, kendine heyecan verecek olan teklife hayır demedi. Doğa sporları ile edindiği deneyimi yeni işi ile birleştiren Araz, yerden metrelerce yükseklikten aşağı iple kendini salarak cam temizliği yapıyor. Ekstrem sporları ile uğraştığının altını çizen Araz, "Bir arkadaşımızın vasıtasıyla üniversite hastanesinin camlarının temizlik işi teklifi geldi. Hastane binasını 3 tarafı camlarla kaplı, camları inşaat yeni bittiği için kirli ve temizlenmesi gerekiyor. Bizde bu işi yapmaya çalışıyoruz" dedi.
Yerden 45 metre yükseklikte cam temizleme işinin dağcılıktan zor olduğunu ifade eden Araz, “Dağcılık yaparken sadece tırmanıp iniyorsunuz ama burada inerken aynı zamanda temizlik işi yapılıyor. Bu da sizi daha fazla yoruyor. Ama zevkli adrenalin dolu bir iş. Hem spor hem iş ikisi bir arada. Benim için farklı bir heyecan oldu. Manzaramız da güzel. Emniyet tedbirlerimiz üst seviyede. Kendimiz bir hata yapmadığımız sürece her şey normal gidiyor" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.