Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eğitimci başkandan ’Kale’ gibi destek

Kendisi de eski bir eğitimci olan Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Artvin merkezde faaliyet gösteren ilkokul, ortaokul ve liselere hentbol kalesi desteğinde bulundu.Artvin Fen Lisesi, 7 Mart Ortaokulu, Kazım Karabekir Anadolu Lisesi, İbn-i...

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2017 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2017 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eğitimci başkandan ’Kale’ gibi destek

Kendisi de eski bir eğitimci olan Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Artvin merkezde faaliyet gösteren ilkokul, ortaokul ve liselere hentbol kalesi desteğinde bulundu.

Artvin Fen Lisesi, 7 Mart Ortaokulu, Kazım Karabekir Anadolu Lisesi, İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi, Şehit Erol İnce İmam Hatip Ortaokulu ve Yeni Mahalle ilköğretim okuluna hentbol kalesi desteğinde bulunarak kaleleri teslim eden Başkan Kocatepe ”Eğitimden ve spordan geldiğimizden dolayı okullarımıza belediyemizin bütçesi el verdiğince destekte bulunmaya çalışıyoruz. Öncelikle çocuklarımız okul bahçelerinde düştüğünü yaralanmalara meil vermemesi için bahçelere kauçuk zemin kaplaması yaptırdık şimdide okullarımıza taşıması kolay hafif hentbol kaleleri desteğinde bulunduk. Artık çocuklarımız bu kaleler ile hentbol müsabakalarına daha verimli bir şekilde hazırlanabilecekler, okul bahçelerinde futbol oynayabilecekler. Yani okul bahçelerimizi birer spor alanlarına çeviriyoruz. İletişim çağında yaşıyoruz spor ile iletişimde en önemli iletişimlerden biridir böyle küçük dokunuşlarla çocuklarımız takım olmayı, paylaşmayı öğreneceklerdir” dedi.

Hentbol kalelerini teslim alan okul müdürleri ve beden eğitimi öğretmenleri Başkan Mehmet Kocatepe’nin eğitim camiasında geldiğinden dolayı okullara her konuda desteği verdiğini ifade ederek kendisine teşekkür ettiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.