Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eğitim De Farklı Bir Boyuta Geçmeye Hazır Mısınız

Türkiye’nin en prestijli eğitim platformunu bünyesinde barındıran Boyut Group, The3Dclassroom ve Unique Okul Aplikasyonları adı altında iki yeni uygulamayı Türkiye’ye getirdi. The3Dclassroom ve Unique Okul Aplikasyonları, Educashow Okul Ekipmanları...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 13:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye’nin en prestijli eğitim platformunu bünyesinde barındıran Boyut Group, The3Dclassroom ve Unique Okul Aplikasyonları adı altında iki yeni uygulamayı Türkiye’ye getirdi. The3Dclassroom ve Unique Okul Aplikasyonları, Educashow Okul Ekipmanları ve Teknoloji Fuarında tanıtılacak.
HE3DCLASSROOM
The3Dclassroom, Sensavis’in eğitim sektörüne kazandırdığı ve öğrenme sürecinde verimliliği artıran bir yazılım olarak biliniyor. Program, alanında uzman ve içinde öğretmenlerin, profesörlerin, araştırmacıların bulunduğu bir Ar-Ge ekibi tarafından hazırlandı. Bu durum The3Dclassroom’un benzersiz bir öğrenim platformu olmasını sağlarken, interaktif ve gerçekçi görsel kullanımı ise en karmaşık ve soyut kavramların anlaşılmasını kolaylaştırdı.
Yapılan araştırmalar, programın doğru kullanılması halinde son derece verimli olduğunu ortaya çıkardı. Araştırmalara göre, The3Dclassroom sayesinde öğrencilerin derse olan ilgi ve konsantrasyonları arttı, başarı grafiklerinde gözle görünür bir artış yaşandı. Özellikle fen bilgisi alanında, hücrelerin ya da damarların iç yapısını üç boyutlu olarak gösteren eğitim materyallerinin kullanılmasından sonra eğitim kurumlarının ve öğrencilerin başarılarında geçen yıllara göre ciddi bir iyileşme gözlendi. Şu anda 12 ülkede kullanılmakta olan The3Dclassroom, 3D platformu üzerinden 6 farklı ders ve 85 farklı konu başlığıyla eğitim kurumlarına destek veriyor.
UNİQUE OKUL APLİKASYONLARI
Unique Okul Aplikasyonları’nın yaratıcıları 20 yılı aşkın bir süredir eğitim sektöründe hizmet veren Unique Publishing. Okul-veli-öğrenci arasındaki koordinasyonu bir üst boyuta taşıma ve verimlilik temelli bir zaman yönetimi ortamı oluşturmayı hedefleyen Unique Okul Aplikasyonları’nın, sisteme dahil olan her üç taraf için benzersiz bir sosyal paylaşım alanı yarattığı söylenebilir.
Basit ara yüzü sayesinde veli ve öğrenci, "okul yöneticileri ile öğretmenlerin iletişim bilgilerine, okuldaki yemek listesine, senelik sınav ve etkinlik tarihlerine, sınav tavsiyelerine, programlara ve kütüphaneye, okul gereklilik listesine, okulun düzenlediği etkinliklere ve duyurulara" hızla ulaşırken, aynı zamanda sistem üzerinden para yatırabilecek, fotoğraf ve video yükleyebilecek, aileler dilek ve görüşlerini kolayca paylaşabilecek, sınıftaki diğer ebeveynlere mesaj atabilecek, bölgesinde gerçekleşecek olan aktiviteleri görebilecek.
Unique Okul Aplikasyonları, velilerin ve çocukların hayatını kolaylaştıracak pekçok başlık altında bilgi akışına da olanak tanıyacak.
Çocukların aileleriyle oynayabilecekleri oyunlar, yemek tarifleri, beslenme ve egzersiz programları, çocuğun gelişimine ilişkin içerikler Unique Okul Aplikasyonları’nı benzeri pek çok uygulamadan farklı bir noktaya taşıdığı da bir gerçek.
Mobil telefonlara çok rahat kurulan Unique Okul Aplikasyonları, ebeveynlerin istekleri doğrultusunda ve güvenilir bir sosyal ortam oluşturmak için oluşturuldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.