Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eğitim Bir-Sen ve AGC’den ortak açıklama

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Zeki Dişkaya ve yönetim kurulu üyeleri, Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen Başkanı Ali Deniz ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.Karşılıklı fikir alışverişinde de bulunulan ziyarette geçtiğimiz...

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2018 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2018 16:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eğitim Bir-Sen ve AGC’den ortak açıklama

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Zeki Dişkaya ve yönetim kurulu üyeleri, Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen Başkanı Ali Deniz ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Karşılıklı fikir alışverişinde de bulunulan ziyarette geçtiğimiz günlerde Eğitim Bir-Sen’in AGC’ye yaptığı ziyaretin ardından basında yer alan haberler oldu.

AGC Başkanı Zeki Dişkaya ziyarette yaptığı açıklamada, iadeyi ziyarette bulunduklarını belirterek, “Kamuoyunun doğru bilgilenmesi ve konuyu saptırıp bu durum üzerinden rant elde etmeye çalışanlar açısından bazı açıklamalarda bulunmak istiyorum. Eğitim Bir-Sen, kendi kulvarında temsil noktasında yetkili olan sendikadır. Başkan Ali Deniz’de sevdiğimiz, saydığımız bir arkadaşımızdır. Bu ziyaretlerden tilki zihniyetli bazı insanlar boşuna heveslenmesin buradan kendilerine bir şey çıkmaz. Konuyu saptırıp başka yerlere çekmenin ne ilimize ne de bize ve sendikamıza hiç bir faydası olmaz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz ise, “Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şubesi olarak, bu güne kadar eğitimle ilgili söylediğimiz her söz çocuklarımızın ve kentimizin geleceği, öğretmenlerimizin ve memleketimizin huzuruyla ilgilidir. Bir paydaş olarak eğitimin iyileşmesi anlamında elimizden gelen her çabayı her alanda yapmaya çalışıyoruz. Zeki Dişkaya’nın da konuyla ilgili duyarlılığını sorduğumuzda hassasiyetlerimizin aynı olduğunu gördük. İki kurumun da öncelikli hassasiyeti Adıyaman’dır. Eğitim ile ilgili, memleket ile ilgili bütün konularda el birliği ile güç birliği ile bu memlekete katkı sunmanın çabası içindeyiz. Bu çabamızda hiç kimse bize engel olmaya kalkmasın. Kim yanlış yapar ve yanlış yapmakta da ısrar ederek iyi niyetli uyarılarımızı dikkate almazsa, yapmış olduğu yanlışları dile getirecek ve bu yanlışların doğuracağı muhtemel olumsuz sonuçların yaşanmaması adına ilgililere, yetkililere ve kamuoyuna basın açıklamalarıyla dikkat çekmeye devam edeceğiz. Bizler atanarak değil seçimle işbaşına geldik. Bundan dolayı hesabımızı bizi seçenlere veririz. Hassasiyetlerimiz üzerinden sevdiklerimizle bizleri ayrı bir kutba iterek bunun üzerinden hesap görmeye çalışanlar var. Biz buna asla müsaade etmeyeceğiz. Bunun için sözümüz de gücümüz de vardır. Bazı yanlış anlaşılmaların düzeltilmesi adına yapılan bu ziyaret bizler için de kamuoyu için de anlamlı ve yerindedir” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.