Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edremit’te kurban kesim yerleri belirlendi

Van merkez Edremit Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hazırlıklara başladı. Kurban satış ve kesim yerleri belirlenerek düzenlemeler yapılırken, Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, dikkat edilmesi gereken konular...

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2017 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2017 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edremit’te kurban kesim yerleri belirlendi

Van merkez Edremit Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hazırlıklara başladı. Kurban satış ve kesim yerleri belirlenerek düzenlemeler yapılırken, Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, dikkat edilmesi gereken konular ile ilgili uyarılarda bulundu.

Vatandaşların kurbanlarını rahat bir ortamda kesebilmeleri için Edremit Belediyesi olarak gerekli tüm tedbirleri aldıklarını söyleyen Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, “Edremit Belediyesi olarak vatandaşlarımızın Kurban Bayramını huzur içerisinde geçirmeleri, kurban ibadetlerini de uygun ortamlarda gerçekleştirmeleri için çok yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. Belediyemiz tarafından düzenlenen kurban kesim yerlerimizde hazırlıklarımız sürüyor. Belirlenen alanlarda temizlik, çevre düzenleme ve kurban kesim sırasındaki askı tesisatının oluşturulması için ekiplerimiz yoğun bir mesai yapıyorlar. Vatandaşlarımızdan en büyük ricamız; belirlenmiş olan kurban kesim yerlerinin haricinde, kötü görüntülere sebebiyet verecek, çevre ve insan sağlığına zarar verebilecek şekilde sokaklarda, uygun olmayan yerlerde kurbanlarını kesmemeleridir” dedi.

“6 kurban kesim yerimiz hizmet verecek”

Edremit’te 6 kurban kesim yeri, belirlediklerini ifade eden Kaymakam Çiçekli, “Kurban kesimleri için sağlık koşullarından, birçok detayı düşündük ve bu doğrultuda gerekli çalışmaları hızla gerçekleştiriyoruz. Zabıta İşleri Müdürlüğümüz, Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ve Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz belirlenen alanların Kurban Bayramı öncesinde hazır duruma gelmesi adına yoğun bir çalışma içerisindeler. Kurban Bayramına kadar bu çalışmalar artarak devam edecek ve hizmet alanlarımız bayram öncesinde ve bayram süresince halkımızın hizmetinde olacaktır. Şimdiden tüm hemşerilerimizin mübarek Kurban Bayramlarını en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Edremit’te kurban kesim yerleri:

Esentepe Mahallesi Yunus Emre İlkokulu karşısı, Erenkent Mahallesi 3. Etap son durak, Erenkent Mahallesi 14. Etap, Erenkent Mahallesi 10. Etap, Erdemkent Mahallesi Erdemkent İlkokulu karşısı ve Kavurma Mahallesi Memursen TOKİ.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.