Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne Vali Vekili Görevine İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tekinarslan Atandı

25 Aralık 2015 Tarihinde Görev Süresi Dolan Ve Emekliye Ayrılan Dursun Ali Şahin’in Ardından Vali Yardımcısı Beyazıt Tanç’ın Vekaleten Yürüttüğü Göreve, İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mehmet Tekinarslan Yine Vekaleten Atandı.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2016 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2016 14:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edirne Vali Vekili Görevine İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tekinarslan Atandı
25 Aralık 2015 tarihinde görev süresi dolması nedeniyle emekliye ayrılan Vali Dursun Ali Şahin’in ardından Vali Yardımcısı Beyazıt Tanç’ın vekaleten yürüttüğü göreve, İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mehmet Tekinarslan vekaleten atandı.
Edirne Vali Vekili olarak görevlendirilen Dr. Mehmet Tekinarslan için 12 Mayıs Perşembe günü kentte göreve başlayacak olması sebebiyle 11.00’da valilik önünde karşılama töreni yapılacağı öğrenildi.
1987 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun olan Tekinarslan, Kaymakamlık, Vali Yardımcılığı ve Mülkiye Başmüfettişliği, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında Danışmanlık ve Strateji Geliştirme Başkanlığı, Başbakanlık Devlet Personel Başkanlığı görevlerinin ardından Ağustos 2012 tarihinde Ağrı Valisi olarak atanmıştı. Ağrı’daki görev süresi sonrası Şubat 2015 tarihinde Merkez Valisi olarak görevlendirilen Tekinarslan, İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevini yürütüyordu.
Evli ve 2 çocuk babası olan Dr. Mehmet Tekinarslan, yarın düzenlenecek resmi karşılama töreninin ardından Edirne Vali Vakili görevini yürütecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.