Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne Belediyesi’nden En Anlamlı İftar

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, şehit aileleri ve gaziler ile iftarda bir araya geldi.Akşam ezanı öncesi geceye katılan ailelerle tek tek görüşen belediye başkanı Gürkan, katılımlarından dolayı kendilerinin onur ve şeref duyduklarını...

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2016 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2016 11:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edirne Belediyesi’nden En Anlamlı İftar
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, şehit aileleri ve gaziler ile iftarda bir araya geldi.
Akşam ezanı öncesi geceye katılan ailelerle tek tek görüşen belediye başkanı Gürkan, katılımlarından dolayı kendilerinin onur ve şeref duyduklarını söyledi.
Ezanın okunmasıyla birlikte açılan iftarın ardından bir din görevlisi tarafından, terörle mücadele ve çeşitli görevlerde şehit olan vatan evlatlarına dua yapıldı.
KADİR GECESİ’NDE 10 BİN KİŞİLİK İFTAR
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, ne yapılırsa yapılsın, ne verilirse verilsin şehit ailelerinin ve gazilerin haklarının asla ödenemeyeceğini belirterek, iftar programlarına katıldıkları için kendilerine teşekkür etti. Gürkan, Edirne Belediyesi olarak geleneksel hale getirdikleri Kadir Gecesi iftar programını bu yılda Saraçlar Caddesi’nde 10 bin kişilik organizasyonla sürdüreceklerini kaydetti.
Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk Çiftçi de Ramazan ayı dolayısıyla böyle güzel iftar programlarında, bundan sonra ki süreçlerde de bir araya gelmeyi arzu ettiklerini belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.