Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne Belediyesi 15 Bin Kandil Simidi Dağıttı

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen kandil simidi ikramı, Beraat Kandili’nde de devam ettirildi.Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Çakır, Saraçlar Caddesi’nde vatandaşlara Kandil Simidi ikramında bulundu....

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2016 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2016 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edirne Belediyesi 15 Bin Kandil Simidi Dağıttı
Edirne Belediye Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen kandil simidi ikramı, Beraat Kandili’nde de devam ettirildi.
Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Çakır, Saraçlar Caddesi’nde vatandaşlara Kandil Simidi ikramında bulundu. Edirne genelinde toplam 15 bin adet kandil simidi ikramında bulunduklarını belirten Çakır, vatandaşların tek tek kandillerini kutladı. Çakır, kandil simidi ikramlarını geleneksel hale getirdiklerini belirterek, “Beraat Kandili’nde diğer kandillerde olduğu gibi yine 15 bin adet kandil simidimizi Saraçlar Caddesi başta olmak üzere, 30 mahallemizde dağıttık. Tüm insanlık aleminin Beraat Kandilini kutluyoruz. Bu tür dini günler, toplumuzun ortak değerlerindendir. Bu değerleri en iyi yaşatan kentlerden biri de Edirne’dir” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.