Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne Asker Hastanesi Şehitliği’nin Ziyaretçi Sayısı Artıyor

Çanakkale Şehitliği’nin ardından Türkiye’nin en büyük ikinci şehitliği konumunda olan Edirne Asker Hastanesi Şehitliği’nin ziyaretçi sayısı her geçen gün artıyor. Edirne Şehit Aileleri Derneği Başkanı Faruk Çiftçi, "Temennimiz...

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2016 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2016 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edirne Asker Hastanesi Şehitliği’nin Ziyaretçi Sayısı Artıyor
Çanakkale Şehitliği’nin ardından Türkiye’nin en büyük ikinci şehitliği konumunda olan Edirne Asker Hastanesi Şehitliği’nin ziyaretçi sayısı her geçen gün artıyor. Edirne Şehit Aileleri Derneği Başkanı Faruk Çiftçi, "Temennimiz bu sayının önümüzdeki yıl daha da artması” dedi.
52 bin Mehmetçiğin ruhunun şad edildiği ve anısının yaşatıldığı şehitlikte, hafta sonları ziyaretçi sayısı 2 bin kişiyi buluyor. Sarayakpınar Yolu Kemer Dere mevkiinde yer alan, 22 Mayıs 2015 yılında açılışı gerçekleşen şehitlikte, ismi tespit edilen 5 bin 5 şehit adına abide yer alıyor.
"ZİYARETÇİ SAYISI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR"
Edirne Asker Hastanesi Şehitliği’nin Türk Şehitlikleri İmar Vakfı, Edirne Belediyesi ve Edirne Şehit Aileleri Derneği’nin katkılarıyla yapımı tamamlandığını belirten Edirne Şehit Aileleri Derneği Başkanı Faruk Çiftçi, “Şehitliğimize ziyaretçi sayısı her geçen gün artıyor. İstediğimiz sayıya her geçen gün yaklaşıyoruz. Hafta sonları yurt içinden ve yurt dışından gelen ziyaretçi sayısı 2 bini buluyor. Temennimiz bu sayının önümüzdeki yıl daha da artması” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.