Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edebali’den miniklere karne

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı 1. dönemini tamamlayarak yarı yıl tatiline giren öğrencilere karnelerini verdi.Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Cumhuriyet İlkokulu, YIL-MEK...

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2018 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2018 17:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edebali’den miniklere karne

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı 1. dönemini tamamlayarak yarı yıl tatiline giren öğrencilere karnelerini verdi.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Cumhuriyet İlkokulu, YIL-MEK Beyazıt Okul Öncesi Eğitim Sınıfı ve Yıldırım Belediyesi Kreşi öğrencilerinin karne coşkusuna ortak oldu. İlk olarak Cumhuriyet İlkokulu’nda gerçekleştirilen karne dağıtım törenine Başkan İsmail Hakkı Edebali’nin yanı sıra Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Topal, Okul Müdürü İslam Demirel ve öğrencilerin velileri katıldı. Suriyeli öğrencilerin de eğitim gördüğü sınıfta miniklerin karnelerini veren Başkan Edebali, kendileriyle yakından ilgilendi.

Türkiye’nin en büyük ihtiyacının nitelikli eğitim almış nesiller olduğunu vurgulayan Başkan Edebali, “Toplumumuzun kalkınmasında iyi eğitim almış nesiller yetiştirmenin en önemli aşama olduğunu biliyoruz. Bu kapsamda yerel yönetim olarak çocuklarımızın ve gençlerimizin iyi bir eğitim almasını, eğitim yaşantısının yanında sosyal-kültürel faaliyetlere katılmasını ve en az bir spor branşıyla ilgilenmesini önemsiyor ve onları destekliyoruz. İlçemizde 190 okulda 150 bine yakın öğrencimizin en iyi hizmeti alması için okullarımızda fiziki iyileştirmeler yapıyoruz” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.