Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eczacıbaşı’nda inovasyon yarışı 84 milyon dolar daha kazandırdı

Eczacıbaşı Kuruluşları Arasındaki İnovasyon Yarışında, Bu Yıl 46 Proje Mücadele Etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2016 08:53
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2016 08:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eczacıbaşı’nda inovasyon yarışı 84 milyon dolar daha kazandırdı
Eczacıbaşı kuruluşları arasındaki inovasyon yarışında, bu yıl 46 proje mücadele etti. Zorlu yarışta ödülleri; Eczacıbaşı Yapı Gereçleri (VitrA), Yapı Ürünleri Grubu, Eczacıbaşı Profesyonel ve Eczacıbaşı Girişim aldı. Bu yıl ödül için başvuran 46 projenin Topluluğa katkısı ise 84 milyon dolar olurken, 1999 yılından bu yana yarışan toplam 407 projenin topluluğa katkısı ise 337 milyon dolara ulaştı.
Eczacıbaşı Topluluğu’nun en yenilikçi kuruluşları, törenle ödüllerini aldı. Topluluk bünyesinde 14’üncüsü düzenlenen etkinlik, Eczacıbaşı Topluluğu yöneticileri ve çalışanlarının katılımı ile gerçekleşti.
16 kuruluşun toplam 46 proje ile yarıştığı etkinlikte, “En İnovatif Verimlilik Projesi” ve “Sürdürülebilirlik Projesi” kategorilerinde birinciliği kazanan, Eczacıbaşı Yapı Gereçleri (VitrA) oldu. “En İnovatif İletişim Projesi” kategorisinde Eczacıbaşı Girişim, “E-Dönüşüm Projesi” kategorisinde Yapı Ürünleri Grubu, “En İnovatif Ürün Projesi” kategorisinde ise Eczacıbaşı Profesyonel ödüle layık görüldü.
Bu yıl ödül için başvuran 46 projenin Eczacıbaşı Topluluğu’na sağladığı katkı 84 milyon dolar olurken, 1999 yılından bu yana yarışan toplam 407 projenin Topluluğa katkısı ise 337 milyon dolara ulaştı.
“İnovasyon Ödülleri”, Topluluk kuruluşlarında yenilikçiliği teşvik eden bir ortam oluşmasını sağlamayı, çalışanların gerek bireysel gerekse takım çalışmaları sırasında kuruluşun stratejik hedef ve iş sonuçlarına katkılarını artırmayı amaçlıyor.
Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Eczacıbaşı, 14. İnovasyon Buluşması’nın tam da Sanayi 4.0 tartışmalarının yoğunlaştığı bir döneme denk geldiğine dikkat çekerek, “Teknolojideki hızlanma, artık, bir uçağın havalanması gibi değil. Bir roketin havalanması gibi dikine olmaya başladı. Bu duruma birey olarak, şirket, devlet, ulus olarak herkesin hazır olması, uyum sağlaması gerek. Aksi halde, geride kalacak. Biz, daha 1999’da geleceği görmüşüz. İnovasyon Buluşması yapmaya başlamışız. Sanayi 4.0’ı ismen değilse bile, ruhu ile, anlamı ile öngörmüşüz. Bundan büyük mutluluk duyuyorum” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.