Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eczacı teknikerleri Tokat’ta buluştu

İçanadolu’da görev yapan eczacı teknikerleri, kurulma aşamasında olan Eczacı Teknisyenleri Odası çalışmaları için Tokat’ta bir araya geldi.Tokat’ta düzenlenen toplantıya Sivas, Nevşehir, Konya başta olmak üzere İçanadolu Bölgesinde...

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2017 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2017 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eczacı teknikerleri Tokat’ta buluştu

İçanadolu’da görev yapan eczacı teknikerleri, kurulma aşamasında olan Eczacı Teknisyenleri Odası çalışmaları için Tokat’ta bir araya geldi.

Tokat’ta düzenlenen toplantıya Sivas, Nevşehir, Konya başta olmak üzere İçanadolu Bölgesinde bulunan eczanelerde görevli 10 ilden tekniker katıldı. Toplantının ana gündem maddesinin eczane teknikerlerinin özlük haklarını iyileştirmeye yönelik başlıca adımlardan birisinin odalaşma çalışmalarıyla ilgili istişare yapmak olduğunu söyleyen Eczacı Teknikerleri Tokat Sorumlusu Mehmet Arslan 21 Ekim 2017 tarihinde Bodrum’da yapılacak Konfederasyon toplantısı öncesinde de bu istişarenin kendileri için son derece önemli olduğunu söyledi. Mehmet Arslan: "Teknikerlerin sağlık açısından daha iyi bilgilendirilmesi, medikal eğitimler, sertifikalı çalışan istihdamı gibi konularda federasyon olarak ciddi adımlar atıyoruz. Tüm bu çalışmaların sekretaryası için ise tüzel bir kişiliğe ihtiyacımız var. Bu da ülkemizde sayıları yüz binleri aşan teknikerlerin bir odaya sahip olmasıyla mümkün olabilir. Kanun taslağımızı dahi hazırladık. Bu tür toplantılarla taslak üzerinde çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Çalışmalarımızın bizler için olumlu sonuçlanacağı ümidiyle İçanadolu’nun dört bir yanından şehrimize gelerek çalışmamıza katkı sağlayan meslektaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.