Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eczacı Berat Beran Eczacılarla Buluşmaya Devam Ediyor

Berko İlaç, eczacılık mesleğini ve eczacılık fakültesi öğrencilerini desteklemeye devam ediyor. Berko İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Eczacı Berat Beran, hem sektörel hem de akademik alanda temaslarda bulunarak meslektaşlarıyla bir araya geldi....

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2016 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2016 11:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Berko İlaç, eczacılık mesleğini ve eczacılık fakültesi öğrencilerini desteklemeye devam ediyor. Berko İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Eczacı Berat Beran, hem sektörel hem de akademik alanda temaslarda bulunarak meslektaşlarıyla bir araya geldi. Türkiye genelinde çeşitli eczacı odaları ve eczacılık fakültelerinden davet alan Beran, geçen 3 ay içinde pek çok ziyarette bulundu.
Otuz yılı aşkın süredir toplum sağlığına katkıyı amaç edinmiş, hızlı büyüme grafiği ve yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken Berko İlaç, eczacılık mesleğini ve eczacılık fakültesi öğrencilerini desteklemeye devam ediyor. Eczacı Berat Beran gerek sektörde gerek akademik alanda kendi üslubu ile paylaştığı başarı hikayesiyle beğeniliyor. Konuşmaları sırasında yazmış olduğu roman, hikaye ve şiir kitaplarından da bahseden Berat Beran, edebi kişiliğini ayrıca ortaya koyuyor. Bu sebeple çeşitli eczacılık fakülteleri ve eczacı odalarından sürekli davet alan Beran, geçen 3 ay içinde pek çok ziyarette bulundu.
Berat Beran, Eczacı Odalarını Ziyaret Ediyor
Berko İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Eczacı Berat Beran gelen davetler üzerine Türkiye genelinde eczacı odalarını ziyaret etti. Şanlıurfa, Ankara, Adana, Ordu Eczacı Odası Başkanları ve eczacılarıyla bir araya gelen Beran, meslektaşlarıyla ilaç ve eczacılık ile ilgili son gelişmeleri tartışarak, çeşitli tavsiye ve çözüm önerilerinde bulundu.
Eczacının Kariyer Yolu Etkinlikleri Devam Ediyor
Türkiye genelinde çeşitli üniversitelerin eczacılık fakültelerini Eczacının Kariyer Yolu projesi aracılığıyla ziyaret eden Berko İlaç, yeni mezun ve mezun olacak eczacılık fakültesi öğrencilerini ilaç sektörüyle tanıştırmaya, öğrencilere sektörde staj ve ardından iş imkânı sağlayarak kariyer yolculuklarına ışık tutmaya devam ediyor. Proje kapsamında Berko İlaç, geçen dönem Erzincan Üniversitesi, Bezmialem Vakıf Üniversitesi ve Ege Üniversitesine ziyaret götürdü ve eczacılık fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi.
Berko İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Berat Beran, öğrencilere kariyerlerinde yol gösterici ve ilham verici başarı hikayesini paylaştı. Öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Beran, “Cesur olun” mesajını verdi. Konuşmasında hayatta hiçbir şeyin tesadüfi gerçekleşmediğinin altını çizen Beran, “Hayat karşımıza bazı fırsatlar çıkarır, bu fırsatları görebilmek, fark edebilmek önemlidir” dedi.
Alfakon 2016’da Öğrenciler İle Bir Araya Geldi
Eczacı Berat Beran, Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesinin düzenlemiş olduğu Alfakon 2016 Eczacılık Kongresinde öğrencilerle bir araya geldi. Etkinlik kapsamında öğrencilerle başarı hikayesini paylaşan Berat Beran’ın Markalama üzerine yaptığı konuşması beğenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.