Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Düzeltme) PKK’lı teröristlerce öldürülen Aktert’in yeğeni Asil Ecer:

Diyarbakır’da dün PKK’lı teröristlerce iş yerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden AK Parti Dicle İlçe Başkanı Deryan Aktert’in yeğeni Asil Ecer, “Bizim acımız çok büyük. Bundan sonrası için bir önlem alınsın,...

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2016 22:06
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2016 22:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’da dün PKK’lı teröristlerce iş yerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden AK Parti Dicle İlçe Başkanı Deryan Aktert’in yeğeni Asil Ecer, “Bizim acımız çok büyük. Bundan sonrası için bir önlem alınsın, başka çocuklar ağlamasın, başka analar ağlamasın, başka çocuklar yetim kalmasın” dedi.
AK Parti Dicle İlçe Başkanı Deryan Aktert, dün akşam saatlerine kendisine ait iş yerinde PKK’lı terörist grubun silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Aktert’in cenazesi sabah saatlerinde Diyarbakır’da Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi morgundan alınarak Dicle ilçesine götürüldü.
Defin işlemleri öncesi bir konuşma yapan Aktert’in yeğeni Asil Ecer, önlem alınması gerektiğini söyledi. Ecer, “Dayım defalarca terör örgütü PKK tarafından tehdit edildi tekrar bir önlem alınmadı. Çekilmeyecekseniz de biraz pasif durun, canınızdan önemli bir şey yok bu dünyada, arkada 5 yetim bırakacaksınız diyebilirlerdi, demediler. Dayım dün gece silahlı bir saldırıya göz göre göre kurban gitti. Bizim acımız büyük, acımızı içimize gömmeye çalışacağız. En azından bundan sonrası için bir önlem alınsın, başka çocuklar ağlamasın, başka analar ağlamasın, başka çocuklar yetim kalmasın. Örgüt tarafından tehdit ediliyordu, ilçe başkanlığını bırakın deniyordu. Çekil deniyordu, evini al git deniyordu. Evini götürmeye de bir ara karar vermişti ama sonrasında ne oldu bilmiyorum vazgeçti. Bu olayın sorumluları onu o gidişten vazgeçirenlerdir. Dün akşam yalnızdı, petrole gündelik hesabı kapatmaya gitmişti. Güvenlik kamerası çalışmıyor, bu yeni bir şey değil bir iki aylık bir durum. Servise haber verilmiş diye biliyorum ama gelmemişler” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.