Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Düzce’de vatan ve demokrasi nöbetinin son gününde Esat Kabaklı sahne aldı

15 Temmuz askeri darbe girişiminin olduğu akşam başlayıp 26. gününe giren vatan ve demokrasi nöbetinin son gününde Düzce’de meydanlar doldu taştı. Nöbetin son gününde sahneye çıkan Türk Halk Müziği Sanatçısı Esat Kabaklı Düzcelileri...

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2016 05:33
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2016 05:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Düzce’de vatan ve demokrasi nöbetinin son gününde Esat Kabaklı sahne aldı
15 Temmuz askeri darbe girişiminin olduğu akşam başlayıp 26. gününe giren vatan ve demokrasi nöbetinin son gününde Düzce’de meydanlar doldu taştı. Nöbetin son gününde sahneye çıkan Türk Halk Müziği Sanatçısı Esat Kabaklı Düzcelileri unutulmaz bir gece yaşattı.
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içerisine sızan Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) mensuplarının 15 Temmuz akşamı darbe girişiminde bulunmasının ardından, tüm yurtta vatan ve demokrasi nöbetinin 26. ve son gününe gelindi.
Düzce’de Anıtpark’ki nöbete devam eden vatandaşlara, Türk Halk Müziği Sanatçısı Esat Kabaklı bir konser verdi. Birbirinden güzel türküleri vatandaşlarla beraber söyleyen Kabaklı Düzcelileri güzel bir gece yaşattı.
Gecede Kabaklı’nın besteleyip yorumladığı ve Yenikapı’da 7 Ağustos’ta gerçekleşen Demokrasi ve Şehitler Mitingi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sahnede okuduğu “Bil Oğlum” okudu. Ellerinde Türk Bayrakları bulunan vatandaşlar Kabaklıya eşlik etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.