Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Düzce’de gelin ve damatlar, düğünden çıkıp demokrasi nöbetine geldiler

Düzce’de yeni dünyaevine giren çiftler, düğünlerinin ardından FETÖ’cü askerlerin darbe girişiminin sonrasına Anıtpark’ta başlatılan demokrasi nöbetinde katılarak "Darbelere hayır" dedi.15 Temmuz akşam saatlerinde yasa dışı FETÖ...

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2016 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2016 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Düzce’de yeni dünyaevine giren çiftler, düğünlerinin ardından FETÖ’cü askerlerin darbe girişiminin sonrasına Anıtpark’ta başlatılan demokrasi nöbetinde katılarak "Darbelere hayır" dedi.
15 Temmuz akşam saatlerinde yasa dışı FETÖ üyeleri tarafından yapılmaya çalışılan darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbeti Düzce’de devam ediyor. Nöbetin 9. gününde Anıtpark’ta sabahlayan Düzcelilere, yeni dünyaevine giren ve düğünlerini bitiren 2 gelin ve damat destek verdiler. İlk olarak nöbet tutulan alana “Bugün de seninleyiz reis” yazılı gelin arabası ile gelen Hasan-Nuran Ateş çifti, nöbet tutan vatandaşlarla birlikte "Darbelere hayır" dedi.
Eline aldığı Türk bayrağı ile nöbete katılan Damat Hasan Ateş, "Vatan olmazsa biz de olmayız. Eğer bizler buradaysak vatanımız olduğu için buradayız. İlk gün de sokaklardaydık. Bugün de düğünümüz vardı. Düğünden çıkıp geldik. Bugün de buradayız. Vazgeçmeyeceğiz” dedi.
Düzce’de nöbet tutulan Anıtpark meydanına gelen diğer çift ise Berak-Tuğba Kabak çifti oldu. Gelinlik ve damatlıkları ile demokrasi nöbeti alanına gelen Kabak çifti, burada nöbet tutan Düzcelilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Birçok vatandaş gelinlik ve damatlıkla gördüğü çiftle fotoğraf çektirmek için sıraya girdi. Genç çift ardından Anıtpark Meydanına AK Parti Kadın Kolları Tanıtım Medya Başkanlığı tarafından kurulan 15 Temmuz anı defterine de duygularını yazdılar.
Darbecilere tepki gösteren Damat Berak Kabak, “Düğünümüzden çıkıp meydana gelmemizin nedeni, ülkemize, milletimize, demokrasiye sahip çıkmak içindi. Başka hiçbir açıklaması yok" diye konuştu.
Gelin Tuğba Kabak ise, “Demokrasi olmasaydı bizim düğümüz de iptaldi. Demokrasi sayesinde düğünümüzü yaptık. Çok şükür buraya da geldik” şeklinde konuştu.
İki çiftte Anıtpark’ta demokrasi nöbeti tutan Düzcelilerle hatıra fotoğrafları çektirdiler. Ardından her iki çift de alandan ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.