Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Düşün Taşın Derneği: “Genç dehalar arıyoruz”

Düşün Taşın Derneği, gençlik, gelecek için değer üretecek dehalar aradığını açıkladı.Gençlik Sivil Toplum Kuruluş’larından (STK) Düşün Taşın Derneği ülke, gençlik, gelecek için değer üretecek, üyeler aradıklarını açıkladı....

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2016 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2016 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Düşün Taşın Derneği, gençlik, gelecek için değer üretecek dehalar aradığını açıkladı.
Gençlik Sivil Toplum Kuruluş’larından (STK) Düşün Taşın Derneği ülke, gençlik, gelecek için değer üretecek, üyeler aradıklarını açıkladı. Dernekten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Düşün Taşın Derneği, milli ve manevi değerlerimiz ölçüsünde ülkemizin gelecek yıllar için belirlemiş olduğu hedefler doğrultusunda kendini geliştirmek ve yetiştirmek amacıyla üyeleri ile yürüyecek, gönülden gönüllü ekip arkadaşları arıyor.
7 yıldır gerçekleştirdiği projelerle binlerce gence ulaşan, binlerce çocuğun kalbine dokunan, yüz binlerce sayfa kitabın okunmasına vesile olan Düşün Taşın Derneği; Akademisyenler, iş adamları, gazeteciler, STK liderleri ve yazarlar ile gerçekleştirdiği entelektüel sohbetlerle gönüllülerinin ve üyelerinin bilgi birikimini arttırmaya ve farkındalık oluşturmaya çalıştı. Düzenlediği toplu kitap okuma etkinlikleri ile gündeme gelen ve Guinness rekor denemelerinde bulunan dernek, ayrıca, düzenlediği kitap yardım kampanyaları, çocuk kitap okuma günleri, istikrar buluşmaları, eğitimler, liselere yönelik gerçekleştirdi projelerle gençlerin neler yapabileceğini tüm dünyaya gösterdi. Donanım sahibi olmak isteyen, eğitime, gelişmeye önem veren, heyecanını harekete dönüştüren, aktif, girişimci gönüllüler arıyoruz".
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.