Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dursunbeyli Şehit Mezarı Başında Anıldı

Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde, şehit Lütfü Tekelioğlu mezarı başında anıldı. Anma töreninde duygu dolu anlar yaşandıŞırkan’ın Uludere ilçesinde 18 Nisan 1994 tarihinde şehit düşen Jandarma Kıdemli Üsteğmen Lütfü Tekelioğlu,...

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2016 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2016 11:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dursunbeyli Şehit Mezarı Başında Anıldı
Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde, şehit Lütfü Tekelioğlu mezarı başında anıldı. Anma töreninde duygu dolu anlar yaşandı
Şırkan’ın Uludere ilçesinde 18 Nisan 1994 tarihinde şehit düşen Jandarma Kıdemli Üsteğmen Lütfü Tekelioğlu, devre arkadaşlarının kurduğu 1987 Mezunları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından mezarı başında anıldı. Şehitler Anıtı önünde düzenlenen çelenk sunma törenine şehidin babası Mustafa Tekelioğlu, eşi Kader Tekelioğlu, kızı Pelin Gözde ve oğlu Ahmet Fatih Tekelioğlu, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, 1987 Mezunları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aziz Güler, dernek üyeleri ve çok sayıda Dursunbeyli vatandaş katıldı. Şehidin mezarına çiçeklerle süsleyen ailesi ve vatandaşlar duygu dolu anlar yaşadı. Daha sonra Tekelioğlu ve bütün şehitler için dualar edildi.
Dernek Başkanı Aziz Güler, "Vatanımız için ve canını hiçe sayarak 22 yıl önce gözünü kırpmadan şehit düşen Lütfü Tekelioğlu’nu anmak için bir araya geldik. Lüftü Tekelioğlu, şehit düşmeden önce bulunduğu yerden tayini çıkmasına rağmen, Mehmetçiklerinin başına gelerek şehadete erdi. Onu bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz" dedi.
Güler, şehidin ailesinin kendilerine emanet olduğunu sözlerine ekledi. Anma töreni lokma hayrının ardından sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.