Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dursunbey’de 15 Temmuz Unutturulmayacak

Dursunbey Kaymakamlığı, Dursunbey Belediyesi ve Dursunbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa organizesi ile 15 Temmuz Demokrasi Zaferini unutturmamak amacı ile 3. kez 15 Temmuz sergisi açıldı.Dursunbey Kaymakamlığı, Dursunbey Belediyesi...

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2017 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2017 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dursunbey’de 15 Temmuz Unutturulmayacak

Dursunbey Kaymakamlığı, Dursunbey Belediyesi ve Dursunbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa organizesi ile 15 Temmuz Demokrasi Zaferini unutturmamak amacı ile 3. kez 15 Temmuz sergisi açıldı.

Dursunbey Kaymakamlığı, Dursunbey Belediyesi ve Dursunbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa organizesi ile 15 Temmuz Demokrasi Zaferinin 16. ayında çeşitli etkinlikler düzenlendi. Dursunbey Milli Eğitim Müdürlüğü özel büro ekibi tarafından hazırlanan Dursunbey Kaymakamlığı, Dursunbey Belediyesi ve Dursunbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün de desteklediği ’Demokrasi Zaferini Unutturmayacağız ’ projesi kapsamında Dursunbey’de bulunan okulların tamamında çeşitli yarışmalar düzenlendi. Şiir, kompozisyon, resim, fotoğraf dallarında düzenlenen yarışmalara ilgi oldukça yoğun olurken, etkinliklerde dereceye giren çalışmalarla ilgili sergi de 15 Kasım’da gerçekleşti.

Dursunbey Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleşen sergiye Dursunbey Kaymakamı Nurettin Yücel, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Dursunbey Garnizon Komutanı Başar Akın, Milli Eğitim Müdürü Ümit Gökdemir, Çeşitli kurum ve kuruluşlardan yetkililer ile çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı. Öğrenciler tarafından 15 Temmuz Darbe girişiminde yaşanan olaylar ve sonrasını konu alan 4 farklı daldaki görseller bu sergide görücüye çıkarılırken serginin açılış kurdelesi de protokol tarafından kesildi. Sergide ki eserleri tek tek inceleyen Dursunbey Kaymakamı Nurettin Yücel ve Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan öğrencilerin eserlerini, fikirlerini ve 15 Temmuz gecesi ile ilgili yaşandıklarını okuyup yorumladılar. Sergi gezintisinin ardından ise yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.