Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Durdu delege adayı

TÜRK-İŞ Konfederasyonuna bağlı BELEDİYE-İŞ Sendikası’nın Muratpaşa Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü Genel Kurul Delege seçimlerinde gazeteci Kamer Durdu adaylığını açıkladı.TÜRK-İŞ Konfederasyonuna bağlı BELEDİYE-İŞ Sendikası’nın...

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2017 09:15
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2017 09:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Durdu delege adayı

TÜRK-İŞ Konfederasyonuna bağlı BELEDİYE-İŞ Sendikası’nın Muratpaşa Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü Genel Kurul Delege seçimlerinde gazeteci Kamer Durdu adaylığını açıkladı.

TÜRK-İŞ Konfederasyonuna bağlı BELEDİYE-İŞ Sendikası’nın Muratpaşa Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü Genel Kurul Delege seçimi, 19 Ekim Perşembe günü saat 15.00 ile 17.00 arasında Müdürlük binasında gerçekleştirilecek. Gazeteci Kamer Durdu, delege seçimlerinde adaylığını açıkladı. Muratpaşa Belediyesi Spor Müdürlüğü’nde yapılacak olan bu delege seçiminde adaylığını açıklayan, TÜRK-İŞ’ bağlı Belediye-İş Sendikası işyeri Baş Temsilcisi ve TÜRK-İŞ Basın Danışmanı Gazeteci Durdu, “Bu Genel Kurul Delege seçimlerinde işçi-emekçi sınıfının hiçbir koşulda vaz geçmeyen bir neferi olarak adayım. Emekçi üye arkadaşlarımızın her türlü sorunu ile ilgilenmeyi sürdürerek, daha iyi yaşam koşullarına kavuşması için gereken mücadele içinde olmaya devam edeceğiz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.