Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünyanın tercihi artık Bursa’da

Yurt içinde ve dışında kendi adını taşıyan döner restoranlarıyla ilgi gören Serkan Mutlu, yeni şubesini Bursa’da açtı. Yıldırım’a bağlı Millet Mahallesi’nde açılan şubeye Bursalıların ilgisi ise çok fazla.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2019 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2019 17:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dünyanın tercihi artık Bursa’da

Özgür Ekinci

DÖNERE ATILAN İMZA

Can Color Yönetim Kurulu Başkanı Fesih Tanrıverdi’nin davetiyle Bursa Haber Gazetesi ailesini ağırlayan Serkan Döner’in sahibi ve işletmecisi Serkan Mutlu, işletmeleri ve sektör hakkında açıklamalarda bulundu. Yeni şubesini Bursa’ya açmaktan büyük onur duyduğunu ifade eden Mutlu, bu aralar Bursa İstanbul arasında mekik dokuyor. Dünya’nın birçok ülkesinde farklı isimlerde şubeleri olduğunu belirten Serkan Mutlu, uzun süredir Bursa’ya da kendi isminde bir şube açmak için çalışmalar yaptığını ve en nihayetinde de geçtiğimiz günlerde Bursalıları kendine has lezzetiyle buluşturduğunu söyledi. Lezzet konusunda kendilerini hem Türkiye’de hem de dünyada kanıtladıklarını ifade eden Mutlu, “Bursalıların zengin yemek kültürünü daha da zenginleştireceğiz” dedi.

SERKAN MUTLU

‘İŞİMİZİ SEVEREK YAPIYORUZ’

Öte yandan Bursa’ya daha büyük ve güzel bir konseptle yeni bir şube daha açmayı düşündüklerini belirten Mutlu, şunları söyledi: “İşimizi severek ve emek vererek yapıyoruz. Her zaman müşteri memnuniyeti ve kaliteden ödün vermemeyi kendimize ilke edindik. Bursalılara daha rahat ve kaliteli hizmet vermek için çalışanlarımızın hepsini İstanbul’dan getirdik. Hepsi tecrübeli kendi yetiştirdiğimiz elemanlarımız. Gittiğimiz her yerde kalıcı olmayı, oradaki insanlarla güzel bir bağ yakalamayı hedefliyoruz. Bütün Bursalıları gerçek lezzet ve kaliteli hizmeti tatmaları için yerimize bekliyoruz.”

SERKAN MUTLU - FESİH TANRIVERDİ

SERKAN MUTLU - FESİH TANRIVERDİ - BURHAN KAYA

DÖNERCİ SERKAN VE EKİBİ

SERKAN MUTLU

DÖNERCİ SERKAN ÇALIŞANLARI

DÖNERCİ SERKAN MEŞHUR LEZİZ DÖNERİ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.