Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünyanın En İyisi Armada Oldu.

Armada Alışveriş Ve İş Merkezi, Icsc Vıva 2016 Ödülleri Vizyon, İnovasyon, Değer, Başarı Alanlarında 'en İyinin En İyisi Ödülü'ne Layık Görüldü.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2016 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2016 11:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dünyanın En İyisi Armada Oldu.
Armada Alışveriş ve İş Merkezi, ICSC VIVA 2016 ödülleri vizyon, inovasyon, değer, başarı alanlarında ’En İyinin En İyisi Ödülü’ne layık görüldü.
Armada Alışveriş Merkezi, 2014 yılında MAPIC Ödülleri’nde ’En İyi AVM Yenileme Projesi’ kategorisinde, 2015 yılında ise yine Uluslararası Alışveriş Merkezleri Derneği’nin (ICSC-International Council of Shopping Centres) düzenlemiş olduğu 2015 yılı ’Avrupa Alışveriş Merkezi’ ödüllerinde büyüme/yenileme kategorisinde ödüle layık görülmüştü. Layık görülen bu ödül ile otomatik olarak dünya yarışmasına katılma hakkı elde edilmiş ve Avrupa’yı temsilen Dünya yarışmasında finalistlik olunmuştu.
Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarı olan ICSC RECon Konferansı’nda 36 binden fazla katılımcı huzurunda ’VIVA Best Of The Best’ ödülü 22 Mayıs’ta Las Vegas’ta Armada Alışveriş Merkezi Müdürü Çiğdem Ayrancıoğlu Gönen’e takdim edildi.
Ödül ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Gönen, “Sektörel anlamda çok önemli olan bu ödülü ülkemize getirmekten ve adımızı bu platformda duyurmaktan onur duyuyoruz. Türkiye’de yalnızca Armada AVM’nin aldığı bu ödül, perakende sektörü açısından oldukça önemli. Bu süreçte bizlere destek olan herkese, çalışanlarımıza ve tabi ki ziyaretçilerimize Armada adına sonsuz teşekkürlerimizi iletiyorum” dedi.
2002 yılında açılan ve 2012 yılında büyüme ve yenileme projesini hayata geçiren Armada AVM iki yapıyı köprü ile birbirine bağlayarak, hem mimari açıdan farklılık hem de kullanım açısından ziyaretçileri için yeni bir deneyim sağladı. Beymen, Vakko, Cos, H&M, Mango gibi dünyaca ünlü 230 markaya ev sahipliği yapan Armada, alışveriş keyfinin yanında ziyaretçileri için her türlü ihtiyaca cevap verecek özel bir yaşam alanı sunuyor. Armada büyüme ve yenileme projesi ile sadece metre kare olarak büyümeyip gerçekleştirdiği sosyal yaşam alanları ile Ankaralıların büyük bir ihtiyacını da giderdi. Ankara’da diğer AVM’lerden farklı olarak projelendirilen ve iki bina arasında oluşturulan Armada Hayat Sokağı Ankaralılara birçok konuda ev sahipliği yapıyor. Armada Hayat Sokağı ünlü restoranları, kafeleri ile çok özel seçenekler sunarken; yazın gerçekleştirdiği konserlerle de Ankara sosyal hayatına yön veriyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.