Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünyanın en gözde balon uçuş alanı Kapadokya

Kapadokya, doğal güzelliklerin yanı sıra yılda 300 gün uçuş yapılabilmesi özelliğiyle dünyada sıcak hava balonculuğunun en gözde merkezi haline geldi.Türkiye’nin peribacaları ile ünlü ve sıcak hava balonu ile turlar düzenlenen tek turizm...

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2016 09:21
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2016 09:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kapadokya, doğal güzelliklerin yanı sıra yılda 300 gün uçuş yapılabilmesi özelliğiyle dünyada sıcak hava balonculuğunun en gözde merkezi haline geldi.
Türkiye’nin peribacaları ile ünlü ve sıcak hava balonu ile turlar düzenlenen tek turizm merkezi olan Kapadokya’da dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen turistler gökyüzünden peribacalarını izlemenin keyfini yaşıyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan uçuşlarda, yolcular gün doğumuna havada şahit olurken, tan vaktinin tüm güzelliğini ortaya çıkardığı Ürgüp, Göreme, Ortahisar, Uçhisar, Avanos ve Nevşehir’i havadan panaromik olarak görme şansını da yakalıyorlar.
Dünyanın dört bir yanından Kapadokya’yı ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgi odağı olan balon turları yerden yaklaşık 2 bin metre yukarıda turistler peribacalarını kuş bakışı izlemenin keyfini sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.