Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünyanın En Büyük Uluslararası Açık Hava Çocuk Sergisi Rekoru

Osmaniye’ye bağlı Kadirli ilçesinde, ’Dünyanın En Büyük Uluslararası Çocuk Resim Sergisi’ rekor denemesi gerçekleştirilecek.Kadirli Kaymakamlığı, Kadirli Belediyesi, Kadirli Ticaret Odası ve Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü...

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2016 11:37
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2016 11:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmaniye’ye bağlı Kadirli ilçesinde, ’Dünyanın En Büyük Uluslararası Çocuk Resim Sergisi’ rekor denemesi gerçekleştirilecek.
Kadirli Kaymakamlığı, Kadirli Belediyesi, Kadirli Ticaret Odası ve Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde, 4 Kıta, 13 ülke 323 okul 40 bin çocuğun toplamda 130 bin 289 resmi, yarın Kadirli’de sergilenecek.
Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Cömert başkanlığında, Proje Koordinatörü ve görsel sanatlar öğretmeni Mustafa Önem ve 54 öğretmenden oluşan “Rekora Gidiyoruz” proje ekibiyle; Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 105 okuldan 25 bin civarında öğrencinin, Türkiye çapında 49 ilden 218 okuldan 15 bin öğrencinin, 4 Kıta (Asya, Afrika, Avrupa, Amerika) 13 ülkeden (Türkiye, ABD, İngiltere, Almanya, Avusturya, Libya, Kanada, Fransa, Belarus, Nijerya, Senegal, KKTC ve İsveç)i çocukların resimleriyle toplamda 130 bin 289 adet yaklaşık 60 km ile Dünyanın En Büyük Uluslararası Çocuk Resim Sergisinin açılışı, rekor denemesiyle yapılacak.
Kadirli Kabasakal parkında Dünya Çocuk Rekorları, Rekor Tescil ve Hakem Heyeti Başkanı Prof. Dr. Orhan Kural başkanlığındaki heyetçe tescil edilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.