Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünyanın En Büyük Sevgi Battaniyesi Rekoru

Isparta Elele Derneği 8 Mayıs 2016 Anneler Günü Etkinlikleri kapsamında, yüzlerce kadının katılımıyla dünyanın en büyük sevgi battaniyesiyle dünya rekoru kıracak.El Ele Derneği Başkanı Canan Aydın rekor öncesi yaptığı açıklamada,...

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2016 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2016 14:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Isparta Elele Derneği 8 Mayıs 2016 Anneler Günü Etkinlikleri kapsamında, yüzlerce kadının katılımıyla dünyanın en büyük sevgi battaniyesiyle dünya rekoru kıracak.
El Ele Derneği Başkanı Canan Aydın rekor öncesi yaptığı açıklamada, “Bizim kültürümüzde, Komşu Anne, Süt Anne gibi unvanlar, Anneliğin sadece kendi değil tüm çocukları kapsadığını, bir çocuğun annesi olmak için illaki biyolojik annesi olmak gerekmediğini gösteren çok güzel bir örneklerdir. Isparta El Ele Derneği olarak, “Biz Tüm Çocukların Annesiyiz, Anne Sevgisi Her Yaştaki İnsanın temel İhtiyacıdır.” Diyerek, Hem Sevgi Evlerindeki çocuklar, hem de Yaşlı Yaşam Evlerindeki Anne Sevgisine en çok ihtiyaç duyan yetişkinlere Anne Sevgisinin sıcaklığını hissettirmek ve toplumda bu konuda farkındalıklar yaratma amacıyla yüzlerce kadınla beraber ördüğümüz battaniyelerimizle bir Dünya Rekoruna imza atacağız. Rekor kapsamında ördüğümüz battaniyelerimizi, Isparta Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzle beraber tüm Türkiye’ye dağıtacağız. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ve İpliksan’ın destekleriyle gerçekleştirilecek rekor denemesi sonrası, battaniyeler üzerinde, Isparta’nın geleneksel yemeği helva kabune ikram ederek Isparta’mızın geleneksel lezzetlerinin de tanıtımına katkıda bulunacağız” dedi.
Dünya Kadın Rekorları kapsamında, Isparta Atatürk Şehir Stadyumunda, yüzlerce kadının ördüğü battaniyelerin bir araya getirilmesiyle gerçekleştirilecek rekor denemesi, Dünya Kadın Rekorları yetkilisi Aydın Türkgücü ve Prof. Dr. Orhan Kural Başkanlığındaki Dünya Kadın Rekorları Rekor Tescil ve Hakem Heyetince tescil edilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.