Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünyaca Ünlü Sahil Ramazan Öncesi Doldu Taştı

Antalya’nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili, hafta sonunu ve Ramazan arifesini fırsat bilenlerin akınına uğradı.Hava sıcaklığının 25 derece nem oranının ise yüzde 74’leri bulduğu Antalya’da sahiller doldu taştı. Ramazan ayı arifesinin...

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2016 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2016 13:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dünyaca Ünlü Sahil Ramazan Öncesi Doldu Taştı
Antalya’nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili, hafta sonunu ve Ramazan arifesini fırsat bilenlerin akınına uğradı.
Hava sıcaklığının 25 derece nem oranının ise yüzde 74’leri bulduğu Antalya’da sahiller doldu taştı. Ramazan ayı arifesinin hafta sonuna denk gelmesi dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’ni sıcaktan bunalanların tek adresi haline getirdi. Bazı vatandaşlar sahil kenarında güneşlenmeyi tercih ederken bazıları ise Akdeniz’in serin sularında yüzmenin keyfini sürdü.Denizin keyfini ise en çok çocuklar çıkardı. Sahilde yüzen ve güneşlenenlere alternatif bazı vatandaşlar ise sahil bandındaki palmiyeler gölgesinde yürüyüş yapmayı tercih etti.
Antalya’da yaşayan Ümit Kurt, "Denizin keyfini çıkarmaya geldik. Ramazan da geldi. Biz de son günümüzü denizde geçirmek istedik. Ramazan arifesini iyi değerlendirmeye çalışıyoruz. Geçen senelere göre sıcaklık biraz daha düşük. Ramazan’dan sonra artacağını düşünüyorum. Okullarda kapanınca sürekli olarak geleceğiz. Ramazan ayı için de iftarımızı deniz kenarında açıyoruz" diye konuşurken eşi Sibel Kurt ise "Ramazan gelse de fark etmeyecek biz iftarlarımızı deniz kenarında yapıyoruz. Hatta sahurumuzu da burada yapıyoruz. Nem bunaltıyor o yüzden sahil kenarlarına gelerek serinlemeye çalışıyoruz" dedi.
Almanya’dan Antalya’ya tatile gelen Sevda Fırat, Antalya’nın Almanya’dan daha güzel olduğunu belirtti. Tatillerinin henüz ikinci gününde olduklarını da ifade eden Fırat, "Ailecek geldik, güzel geçiyor. Umarım önümüzdeki günler de güzel olur. 10 gün buradayız. Ramazan ayı da yaklaşıyor. Bir nevi Ramazan öncesi tatil diyebiliriz" ifadelerini kaydetti.
Sahilde güneşlenenlerden biri olan Cem Efe ise, havanın düne göre daha sıcak olduğunu ve denizin tadını çıkardığını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.