Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünya uydu ve uzay teknolojileri sektörünün devleri İstanbul’da buluşacak

Dünya uydu ve uzay teknolojileri sektörünün devleri, 29-30 Kasım tarihleri arasında İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek 2. Global Satshow organizasyonunda bir araya gelecek.MÜSİAD’ın stratejik ortaklığında ve Uydu Operatörleri...

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2016 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2016 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dünya uydu ve uzay teknolojileri sektörünün devleri, 29-30 Kasım tarihleri arasında İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek 2. Global Satshow organizasyonunda bir araya gelecek.
MÜSİAD’ın stratejik ortaklığında ve Uydu Operatörleri Birliği’nin (ESOA) ev sahipliğinde düzenlenecek fuarın, bulunduğu demografik konum itibarıyla bölgenin en etkili ve büyük uydu etkinliği olduğu bilidirildi. Konuyla ilgili Türksat’tan yapılan açıklamada kurumun sponsor olacağı, ’Global ve Bölgesel Uydu Operatörleri Arasında Gelecek İşbirlikleri’ başlığıyla düzenlenecek fuarda, uydu sektörünün geleceğine dair yatırım planları ve sektörün geleceği değerlendirileceği bildirildi. Açıklamada Türksat Yönetim Kurulu Başkanı Dr. M. Vecdi Gönül ve Türksat Genel Müdürü Cenk Şen’in de birer konuşma yapacağı bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.