Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünya Şampiyonu Çiçek Aranjmanı, EXPO 2016’da

Çiçek Aranjmanı Dünya Şampiyonu Fumihiko Muramatsu, Antalya’da yetiştirilen çiçekleri kullanarak Japonların geleneksel çiçek süsleme sanatı olan ikebana gösterisi yaptı.EXPO 2016 Antalya’da yer alan Japonya, iç bahçe sergisinde yaklaşık...

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2016 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2016 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çiçek Aranjmanı Dünya Şampiyonu Fumihiko Muramatsu, Antalya’da yetiştirilen çiçekleri kullanarak Japonların geleneksel çiçek süsleme sanatı olan ikebana gösterisi yaptı.
EXPO 2016 Antalya’da yer alan Japonya, iç bahçe sergisinde yaklaşık 400 yıl önceki ’Edo’ döneminde şekillenen bahçecilik teknikleri ve kültürü teması ile kesme çiçeklerin tanıtımına devam ediyor. İç bahçe temasına uygun olarak yapılan etkinlikte, Çiçek Aranjmanı Dünya Şampiyonu Fumihiko Muramatsu gösteri yaptı.
Japonların geleneksel çiçek süsleme sanatı olan ikebana gösterisinde Muramatsu, Antalya’da yetiştirilen çiçekleri kullanarak bir sunum hazırladı. Gösteriyi çok sayıda ziyaretçi ilgiyle izledi.
Ziyaretçilere teşekkür eden Muramatsu, "Japonya’nın gurur kaynağı olan çiçeklerin ve Japon bahçesinin Türkiye’de sergilenmesi büyük mutluluk kaynağı. İkebana geleneğini EXPO 2016’da tanıtmak çok güzel" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.