Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünya Gazeteciler Günü’nde Güneş ailesi unutulmadı.

Sivas Kredi Yurtlar Kurumunda (KYK) kalan öğrenciler, Dünya Gazeteciler Günü dolayısı ile şehit gazeteci İsmail Güneş’in ailesini ziyaret etti.Sivas Kredi Yurtlar Kurumunda (KYK) kalan öğrenciler, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısı...

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2017 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2017 12:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dünya Gazeteciler Günü’nde Güneş ailesi unutulmadı.

Sivas Kredi Yurtlar Kurumunda (KYK) kalan öğrenciler, Dünya Gazeteciler Günü dolayısı ile şehit gazeteci İsmail Güneş’in ailesini ziyaret etti.

Sivas Kredi Yurtlar Kurumunda (KYK) kalan öğrenciler, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısı ile şehit gazeteci İsmail Güneş’in eşi Yasemin Güneş ve çocuklarını evinde ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında Kredi Yurtlar Kurumu personeli Elif Karabulut, 21 Ekim Dünya Gazeteciler günü dolayısı ile Güneş ailesini ziyaret etmek istediklerini belirtip, “Ziyaretimiz ile bir şehit gazeteci eşi olan Yasemin hanımın acısını paylaşmak ve 21 Ekim Dünya Gazeteciler gününü kutlamayı amaçladık. Onun bir nebze olsun acısını paylaşabilirsek, kendisine destek olabilirsek ne mutlu bize’’ dedi.

Yasemin Güneş, 21 Ekim Dünya Gazeteciler gününde öğrencilerin İsmail Güneş’i hatırlamalarının kendisini mutlu ettiğini belirtti.

Ziyaret esnasında öğrenciler İsmail Güneş’in gazetecilik mesleğinde kullandığı ekipmanları hayranlıkla inceledi.

Güneş, 1994 yılında gazetecilik mesleğine başlayan İsmail Güneş 25 Mart 2009 yılında suikasta, içerisinde bulunduğu helikopterin düşmesi sonucu BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşları ile birlikte şehit olmuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.