Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünya Denizcilik Günü Yan Etkinliğinde Gestaş standına yoğun ilgi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Dünya Denizcilik Günü Yan Etkinliği’nde Çanakkale’nin denizcilik şirketi Gestaş standını ziyaret etti.International Maritime Organization (IMO) himayesinde Ulaştırma, Denizcilik ve...

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2016 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2016 09:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Dünya Denizcilik Günü Yan Etkinliği’nde Çanakkale’nin denizcilik şirketi Gestaş standını ziyaret etti.
International Maritime Organization (IMO) himayesinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nca düzenlenen Dünya Denizcilik Günü Yan Etkinliği programı Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Çanakkale’nin denizcilik şirketi Gestaş’ın etkinlikteki standını ziyaret etti. Arslan, stantta yapılan seferler ve projeler hakkında bilgi alıp toplu hatıra fotoğrafı çekildi. Stantta vatandaşlar da “GestCard” kullandıklarında nasıl avantaj yakaladıkları ve şirketin verdiği hizmetler anlatıldı.
Dünya Denizcilik Günü Yan Etkinliği programında, denizin insan hayatı için önemi, denizciliğin riskleri ve kriz yöntemleri ve dünya denizcilik endüstri düzenlenecek oturumlarda 6 Kasım tarihine kadar konuşulacak
“Yılda 15 milyondan fazla yolcu taşıyoruz”
Gestaş Genel Müdürü Volkan Uslu, “Filomuzda toplam olarak dönemsel olarak değişiklik gösteren 14 ile 18 arasında gemimiz var. 12 hatta hizmet vermekteyiz. Yılda 15 milyondan fazla yolcu taşıyoruz. Yılda 4 milyona yakında araç taşıyoruz. Çanakkale’mizin ve Türkiye’nin deniz ulaşımını sağlayan kamu yararına çalışan bir anonim şirketiz. Gestaş olarak Fuara katılmak ve hizmet vermek bizim için önemli. Türkiye’de ilki gerçekleşen Dünya Denizcilik Günü Yan Etkinliği’nde yer almak ve katkıda bulunmak için buradayız” şeklinde ifadeler kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.