Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünya Çocukları...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm okullarda coşkulu bir şekilde kutlandı. Bursa’da dünya çocuklarını canlandıran öğrenciler verdikleri kardeşlik mesajı ile büyük alkış aldılar.Tophane İlkokulu’ndaki kutlamalar sabah...

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2016 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2016 11:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dünya Çocukları...
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm okullarda coşkulu bir şekilde kutlandı. Bursa’da dünya çocuklarını canlandıran öğrenciler verdikleri kardeşlik mesajı ile büyük alkış aldılar.
Tophane İlkokulu’ndaki kutlamalar sabah erken saatlerde başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından konuşan Okul Müdür Yardımcısı Ahmet Seper, bugünün Türk Milleti’nin yurduna sahip çıkma kararını aldığı bir gün olduğunu belirterek, "Dünyada; bayramını tüm dünya çocukları ile paylaşan ilk ve tek ülke Türkiye’dir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, milli birliğimizin kenetlenmiş bir ifadesidir. Bu günleri bizlere kazandıranları rahmetle anıyoruz" dedi. Çocuklara da seslenen Seper, "Sizlere olan güvenimiz tamdır. Siz de kendinize güvenin. Sizden; çalışan, düşünen, insanı ve vatanını seven gençler olmanızı istiyoruz" diye konuştu.
Çocukların şiir dinletisine, gösteri heyecanına yüzlerce veli de ortak oldu. Şiir okuyan minik öğrenciler, barış ve kardeşliğin simgesi güvercinleri havaya uçurdular.
Öğretmenliğini Maksut Kaya’nın yaptığı 2/B sınıfı öğrencilerinin sergilediği, yerel ülke kıyafetli 30 ülke çocuğunun canlandırıldığı "Dünya Çocukları" gösterisi ise büyük alkış aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.