Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünya Birincileri İlkadım’da

İlkadım Belediyesi’nin Ramazan ayı nedeniyle 25 farklı camide düzenlediği “Gönül Sohbetleri ve Kur’an Ziyafeti” etkinlikleri büyük ilgi görüyor.İlkadım Belediyesi’nin Ramazan ayının ruhuna ve maneviyatına uygun olarak 25 farklı...

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2016 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2016 13:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dünya Birincileri İlkadım’da
İlkadım Belediyesi’nin Ramazan ayı nedeniyle 25 farklı camide düzenlediği “Gönül Sohbetleri ve Kur’an Ziyafeti” etkinlikleri büyük ilgi görüyor.
İlkadım Belediyesi’nin Ramazan ayının ruhuna ve maneviyatına uygun olarak 25 farklı camide organize ettiği "Gönül Sohbetleri ve Kur’an Ziyafeti" programlarına vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Her akşam farklı bir camide gerçekleştirilen Kur’an Ziyafeti programının biri de Bahçelievler Camii’nde yapıldı.
İstanbul Eminönü Yeni Camii İmam Hatibi Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma 2015 Dünya Birincisi Ferruh Muştuer ve İstanbul Nuruosmaniye Camii İmam Hatibi Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma 2008 Dünya Birincisi Fatih Kaya muhteşem bir Kur’an ziyafeti verdi. Muhteşem sedasıyla eşsiz bir Kur’an ziyafeti gerçekleştiren Ferruh Muştuer ve Fatih Kaya’yı vatandaşlar huşu içinde dinledi. Okunan Kur’an-ı Kerim sonrası teravih namazı kılındı. Teravih namazının ardından belediye tarafından vatandaşlara ücretsiz lokma dağıtıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.