Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünya Bankası Ve BM, Türkiye’deki Göç Sorununu Konuşmak İçin Bau’da

Birleşmiş Milletler İnsani Koordinasyon Ofisi (OCHA)’dan Hansberg Strohmayer ve Dünya Bankası Politika Şefi Xavier Devictor’ün de aralarında bulunduğu önemli isimler “göç” kavramına yönelik yeni yaklaşımları ve yenilikçi çözümleri...

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2016 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2016 12:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Birleşmiş Milletler İnsani Koordinasyon Ofisi (OCHA)’dan Hansberg Strohmayer ve Dünya Bankası Politika Şefi Xavier Devictor’ün de aralarında bulunduğu önemli isimler “göç” kavramına yönelik yeni yaklaşımları ve yenilikçi çözümleri tartışmak için Bahçeşehir Üniversitesi’nde buluşuyor.
Bahçeşehir Üniversitesi Güvenlik Araştırmaları Merkezi (BAUCESS) ve New York Üniversitesi Uluslararası İşbirliği Merkezi (Center on International Cooperation) ortaklığında düzenlenen "Uzun Süreli Zorunlu Yer Değiştirme: Türkiye Örneği” başlıklı çalıştay, İstanbul Dünya İnsani Zirvesi öncesinde, 22 Mayıs Pazar günü Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü’nde gerçekleşecek. Etkinliğin amacı, bu çözümlerin Türkiye örneğinde nasıl uygulanabileceğini ortaya koymak.
Etkinliğe, Birleşmiş Milletler İnsani Yardım Koordinasyon Ofisi - Politika Şefi Hansberg Strohmayer, Dünya Bankası - Politika Şefi Xavier Devictor, UNİCEF Türkiye Temsilcisi Başkan Yardımcısı Lieke Van de Wiel, Mülteci Araştırmaları Ajansı MENA UNHCR Başkanı Amin Awad, sığınmacılarla ilgili yaptığı araştırmalarla tanınan Oxford Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Kalkınma Ofisi’nden Dr. Fulya Memişoğlu ve Uluslararası Çalışma Örgütü Türkiye Ofisi Suriye Programları Yöneticisi Nejat Kocabay gibi önemli konuşmacılar katılacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.