Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dündar’dan Yeni Hayat’a ziyaret

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa Özel Hayat Hastanesi’nin yakında açılacak yeni binasını ziyaret etti.Açılmasına sayılı günler kalan Hayat Hastanesi’nin yeni hizmet binasına ziyarette bulunan Osmangazi Belediye Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2018 11:20
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2018 13:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dündar’dan Yeni Hayat’a ziyaret

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa Özel Hayat Hastanesi’nin yakında açılacak yeni binasını ziyaret etti.

Açılmasına sayılı günler kalan Hayat Hastanesi’nin yeni hizmet binasına ziyarette bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Ahmet Özkul ve Başhekim Dr.Fatih Özkul’dan hastanenin son durumu ile ilgili bilgi aldı. Dündar, “Bugünkü ziyaretimizle yakın zamanda açılması planlanan Hayat Hastanesi’nin yeni binasının gerekli yenilik ve donanıma sahip olduğunu gördük. Bu yeni yatırımın ilçemizle birlikte şehrimize kazandırılmış olmasından dolayı mutluyuz. 40 yıldır Bursa’ya sağlık anlamında önemli hizmetleri olan bu kurumun yeni binasıyla birlikte hizmetlerini daha da artırarak sürdüreceğine inancımız tamdır” dedi.

Yeni Hayat Hastanesinin 20 bin metrekarelik bir kapalı alana sahip olduğunu, bu fiziki yapısıyla eski hastanenin yaklaşık on katı bir büyüklükte hizmet vereceklerini dile getiren Hayat Hastanesi Başhekimi Dr. Fatih Özkul ise, “Bursalılara 40 yıldır sürdürdüğümüz sağlık hizmetini artık yeni yerimizde devam ettirecek olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Böylesine büyük bir fiziki ortamda vatandaşlara sağlık hizmeti sunacağımız için heyecanlıyız. Yeni hastanemizi tasarlarken yapmış olduğumuz mimarî ve kazandırmış olduğumuz teknoloji ile Bursalılara daha iyi hizmet sunmayı düşündük. Artık son aşamaya geldik. Çok kısa zaman içerisinde hasta kabulüne başlıyoruz. Bursa’mıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Özkul ve Başhekim Dr. Fatih Özkul tarafından Başkan Dündar ve beraberindeki heyete Yeni Hayat Hastanesi gezdirildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.