Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dulkadiroğlu Belediyesi’nden "kar" tedbiri

Dulkadiroğlu Belediyesi ekipleri yoğun kar yağışına karşı tedbirlerini artırırken, vatandaşları da bu konuda tedbirli olmaya davet etti.Geçtiğimiz hafta özellikle Bertiz bölgesinde yoğun kar yağışı alan bölgelerde karla mücadele yapan...

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dulkadiroğlu Belediyesi’nden "kar" tedbiri

Dulkadiroğlu Belediyesi ekipleri yoğun kar yağışına karşı tedbirlerini artırırken, vatandaşları da bu konuda tedbirli olmaya davet etti.

Geçtiğimiz hafta özellikle Bertiz bölgesinde yoğun kar yağışı alan bölgelerde karla mücadele yapan Dulkadiroğlu Belediyesi ekipleri, bu hafta beklenen kar yağışı ile ilgili tedbirlerini artırdı.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, vatandaşların kar yağışından olumsuz yönde etkilenmemesi için tedbirler aldıklarını vurguladı. Tuzlama ve kar temizliği konusunda ekiplerin hazır kıta olduğunu aktaran Başkan Okay, vatandaşın mağdur olmaması için gereken çalışmaları yapacaklarını belirtti. Okay, “Geçtiğimiz hafta kırsal mahallelerimizi etkileyen kar yağışının bu hafta merkeze kadar ulaşması beklenmektedir. Bu noktada kırsal mahallelerimizde olduğu gibi merkez mahallelerimizde de karla mücadele için tedbirler aldık. Bu tedbirler çerçevesinde vatandaşımızın sorun yaşamayacağını düşünüyorum. Vatandaşlarımızın da bu noktada ayrıca tedbirli olmasını tavsiye ediyorum. Ekiplerimiz karla mücadele çalışmaları kapsamında hazır kıta beklemektedir" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.