Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Düğünleri bayram olsun diye 6 ay beklediler

Denizli’de, Bilal-Tuğçe Aslan çifti düğün eğlencelerini yarım bırakıp Cumhuriyet kutlamalara katıldı. Gelinlik ve damatlıklarıyla Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına ortak olan yeni evli çift vatandaşların da ilgi odağı oldu. Pilot olan...

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2016 00:33
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2016 00:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Düğünleri bayram olsun diye 6 ay beklediler
Denizli’de, Bilal-Tuğçe Aslan çifti düğün eğlencelerini yarım bırakıp Cumhuriyet kutlamalara katıldı. Gelinlik ve damatlıklarıyla Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına ortak olan yeni evli çift vatandaşların da ilgi odağı oldu. Pilot olan damat ve Doktor gelin, düğün planını 6 ay önce yaptıklarını ve özellikle 29 Ekim tarihini seçtiklerini söylediler.
Antalya’da yaşayan ve düğünlerini Denizli’de yapan Bilal-Tuğçe Aslan çifti, nikahları kıyılıp imzayı attıktan sonra düğün eğlencesini yarım bırakıp kent merkezinde düzenlenen Cumhuriyet yürüyüşüne katıldı. Kalabalığın toplandığı alana gelen Aslan çifti ne vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.
Denizli Demokrasi Platformu tarafından organize edilen yürüyüş, Lise Caddesinde bulunan Atatürk Stadyumu önünde toplanan grupların kortejiyle başladı. Lise caddesinden, Kıbrıs Şehitleri Caddesine devam eden yürüyüş, Emek caddesine, buradan 15 Temmuz Şehitleri Delikli Çınar Meydanı üzerinden Valiliğin önüne kadar devam etti. Binlerce kişinin ellerinde Türk bayraklarıyla Denizli caddelerini doldurduğu yürüyüşü evlerinin balkonundan izleyen vatandaşlar da destek verdi. Polis, kutlamalar için yoğun güvenlik önlemleri aldı.
“6 ay önce özellikle bugünü seçtik”
Düğünlerini özel bir tarihte yapabilmek için 6 ay öncesinden özellikle bu günü seçtiklerini belirten ve özel bir havayolunda Pilot olan Bilal Aslan, “Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını rahmetle ile anıyoruz. Nice Cumhuriyet Bayramlarına diyorum” dedi.
Darbelere karşı olduklarını belirten Kadın Doğum Uzmanı Dr. Tuğçe Aslan, “Burada olduğumuz için çok mutluyuz. Ülkemizde darbe istemiyoruz. Özgür düşünen, özgür topraklarda yaşamaya devam etmek istiyoruz. Onun için buradayız” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.