Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Düğünden çıkıp demokrasi nöbetine geldiler

Ordu’nun Fatsa ilçesinde düğün sonrası eve gitmeyen çift demokrasi nöbetine katıldı.Fatsa’nın Yalıköy Mahallesi’nde düğünlerini yaptıktan sonra eve gitmeyen Turgay-Kübra Aşık çifti Fatsa Cumhuriyet Meydanı’na gelerek demokrasi...

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2016 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2016 12:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Düğünden çıkıp demokrasi nöbetine geldiler
Ordu’nun Fatsa ilçesinde düğün sonrası eve gitmeyen çift demokrasi nöbetine katıldı.
Fatsa’nın Yalıköy Mahallesi’nde düğünlerini yaptıktan sonra eve gitmeyen Turgay-Kübra Aşık çifti Fatsa Cumhuriyet Meydanı’na gelerek demokrasi nöbetine katıldılar. İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi Meclis Üyesi Turgay Aşık’ın yeğenleri olan Erdem ve Kübra Aşık çiftini gören Fatsalılar, gelin ve damadı alkışlarla karşıladılar. Gelin ve damada burada çay ve yemek ikramı yapıldı. Damat Erdem Aşık’ın gelin Kübra hanıma kendi eliyle yemek yedirdi.
Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan burada yaptığı konuşmada, “Gelin ve damadın uzun soy isimleri Aşık, tam isabet olmuş. Rabbim aşklarını ömür boyu daim eylesin inşallah. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bizleri çok mutlu ettiler. Düğünlerini yaptılar ve direkt demokrasi nöbetine koştular. Demek ki yürekleri bu meydanda, bu meydandakilerle aynı atıyor. Rabbim davalarında makbul eylesin” dedi.
Damat Erdem Aşık ise yaptığı kısa konuşmada, “Son günlerde ülkemiz çok zor bir dönemden geçiyor. Biz böyle bir dönemde dünya evine giriyoruz. Düğünden sonra akrabalarımızla yemeğe gitmektense inanmış insanlarla nöbete gelmeyi tercih ettik herkese hayırlı nöbetler diliyorum” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.