Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DSİ Artvin’de 2015 Yılında 500 Milyon TL Yatırım Yaptı

Artvin Valisi Kemal Cirit, Devlet Su İşleri’nin (DSİ) 2015 yılında Artvin’de yaklaşık 500 milyon TL yatırım yaptığını söyledi.Artvin’in Borçka ilçesindeki Demirciler Köyünde yapımına başlanan taşkın koruma ve dere ıslahı çalışmalarını...

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2016 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2016 14:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
DSİ Artvin’de 2015 Yılında 500 Milyon TL Yatırım Yaptı
Artvin Valisi Kemal Cirit, Devlet Su İşleri’nin (DSİ) 2015 yılında Artvin’de yaklaşık 500 milyon TL yatırım yaptığını söyledi.
Artvin’in Borçka ilçesindeki Demirciler Köyünde yapımına başlanan taşkın koruma ve dere ıslahı çalışmalarını yerinden inceleyen Artvin Valisi Kemal Cirit, yetkililerden inşaatla ilgili bilgiler aldı.
Vali Cirit ile inşaatta incelemelerde bulunan DSİ Bölge Müdürü Dinçer, 13 milyon TL’lik bir proje yürüttüklerini belirterek, “Müteahhitimizle projenin yapımı hem de yapımı sırasında istişarelerde bulunduk. Çok kaliteli bir proje yapıyoruz. Burada ilk defa çelik kalıp kullanıyoruz. Para problemimiz bulunmamaktadır. En güzel şekilde burada işimizi yapacağız. Bölgede 3 tane proje yürütüyoruz. Sadece buradaki projelerimizle yetinmiyoruz. İl genelinde de 25 proje yürütüyoruz. En fazla yağış alan ilçelerimiz Hopa, Arhavi, Borçka ilçeleri olduğundan, buralara daha fazla önem vermemiz yadsınamaz. Devisgel Deresi’nde Kasım ayında meydana gelen heyelan sonrası meydana gelen hasarlarla ilgili olarak ivedilikle bir proje çalışması yaptık. Bu çalışma tamamlanmak üzeredir. Bu yılda bu projenin ihale edileceğinin müjdesini vermek istiyorum” dedi.
Artvin Valisi Kemal Cirit ise, DSİ’nin Artvin’de 2015 yılındaki yatırımının 500 milyon TL’ye yakın olduğunu dile getirerek, “Devletimiz sadece bir kurumu vasıtasıyla Artvin’e bu kadar miktarda yatırım yapıyor. Diğer kurumlarımızda var. Birçok alanda sizlere hizmet üreten kurumlarımız var. Her noktada bizler bunları en iyi şekilde gerçekleştirmek için çabalıyoruz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.